Sorteren op:

Witte kinderfietsen 26 inch met versnellingen: tot 40% korting!

Witte kinderfietsen 26 inch met versnellingen zijn voor de leeftijdsgroep van 10 tot 14 jaar geschikt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
om op te fietsen. Dat is ideaal, want als u voor uw kind van 10 jaar een 26 inch kinderfiets wit met versnellingen aanschaft, kan er drie tot vier jaar op gefietst worden. De komende jaren hoeft u dan ook geen nieuwe fiets aan te schaffen. Het is wel aan te raden om met bepaalde wensen rekening te houden bij het maken van een keuze uit het aanbod met 26 inch kinderfietsen wit met versnellingen.

Dat wordt aangeraden omdat de kinderfiets 26 inch wit met versnellingen nu eenmaal meerdere jaren gebruikt kan worden. U kunt bijvoorbeeld vooruit denken als uw kind straks naar de middelbare school gaat fietsen om met het gebruiksdoel nu en later rekening te houden. Dan heeft uw kind echt lang plezier ervan. Er zijn diverse designs beschikbaar in het aanbod met kinderfietsen 26 inch wit met versnellingen.


26 inch kinderfiets wit met versnellingen: extra fietscomfort

Het spreekt voor zich dat een witte kinderfiets 26 inch met versnellingen extra fietscomfort te bieden heeft. Dat komt door de versnellingen. Het is mogelijk om te schakelen tussen de niveaus van de trapweerstand tijdens het fietsen op een 26 inch kinderfiets wit met versnellingen. Door weer en wind bieden de 26 inch kinderfietsen wit met versnellingen dan ook optimaal gemak met de keuze om lichter of zwaarder te fietsen.

> Bekijk alle kinderfietsen 26 inch!

Voor 13u besteld = morgen in huis!

Voor wat betreft de verzending van de kinderfietsen 26 inch wit met versnellingen geldt dat de levering al binnen een dag na de bestelling gerealiseerd kan worden. Bijvoorbeeld als u de kinderfiets 26 inch wit met versnellingen bestelt voor 13.00 uur. Daarbij is gratis verzending standaard van toepassing op fietsen en artikelen die wij aan huis laten leveren.

> Toch een kleinere maat nodig? Bekijk de kinderfiets 14 inch eens!