Sorteren op:

Jongensfiets met voorrekje: praktisch én veilig

Kinderen groeien snel. Een jaar geleden paste uw zoon nog prima op zijn huidige fiets, maar Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
nu is hij toch echt te groot geworden voor zijn stalen ros. Als uw zoon niet meer comfortabel op zijn fiets kan zitten, is het tijd deze te vervangen. U kunt een standaard jongensfiets 14 inch voor hem kopen, maar u kunt ook een jongensfiets met voorrekje voor uw zoon aanschaffen. Een jongensfiets 14 inch met voorrekje is praktisch, veilig en bovendien hartstikke stoer.

Wij verkopen niet alleen veel jongensfietsen zonder voorrekje, maar hebben ook een groot aanbod fietsen met voorrekje opgebouwd. U bekijkt deze fietsen op deze pagina. Alle fietsen die u op deze pagina ziet, hebben de maat 14 inch. Deze maat is uiterst geschikt voor jongens rond de 3, 4 en 5 jaar oud.

De voordelen van een jongensfiets met voorrekje

Steeds meer ouders kiezen ervoor hun zoon een jongensfiets met voorrekje te geven. Dit doen zij niet voor niets. Een voorrekje op de fiets brengt namelijk diverse voordelen met zich mee.

De belangrijkste pluspunten van een jongensfiets 14 inch met voorrekje, zijn de volgende:

  • Een voorrekje is uiterst praktisch. Uw zoon kan hier zijn schooltas of gymtas op zetten, maar ook zijn sporttas of logeertas.
  • Een voorrekje is extra veilig. Omdat uw zoon zijn tas niet over zijn schouder hoeft te dragen, heeft hij meer stabiliteit tijdens het fietsen. Dit maakt het fietsen met bagage een stuk veiliger.
  • Een voorrekje ziet er stoer uit. Omdat veel fietsen voor volwassenen uitgerust zijn met voorrekje, ziet een jongensfiets 14 inch met voorrekje er extra volwassen en 'cool' uit.

En wil uw zoon zijn lievelingsknuffel meenemen op de fiets? Dan mag dit knuffelbeest best op zijn voorrekje zitten. Dit maakt het fietsen nóg leuker!

> Loopfietsje kopen: Vandaag besteld = binnen 24 uur verzonden!

Een groot aanbod hoogwaardige fietsen

Wij weten dat iedereen andere eisen en wensen heeft bij het kopen van een jongensfiets. Ook heeft iedere ouder weer een ander budget. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan slagen in onze online shop, hebben wij een groot aanbod jongensfietsen 14 inch met voorrekje.

Alle fietsen die wij verkopen, zijn van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen namelijk enkel fietsen van gerenommeerde merken, die door de jaren heen een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. Koopt u een fiets in onze online shop, dan weet u zeker dat uw zoon hier honderd procent veilig op rond kan fietsen. Ook weet u zeker dat de fiets jaren mee gaat. Heeft u twee, drie of meer zonen? Dan kunnen zij de fiets stuk voor stuk gebruiken.

> Verzending = gratis: Bestel nu een loopfiets 2 in 1!