Sorteren op:

Jongensfiets 16 inch met voorrekje: Verzending = gratis!

Gaat uw zoon op de fiets naar school? Dan heeft hij wel een hoogwaardige fiets nodig. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Wilt u een nieuwe fiets kopen voor uw zoon, bijvoorbeeld omdat zijn oude fiets te klein is geworden of omdat deze ernstig beschadigd is? Dan raden wij u de jongensfiets 16 inch met voorrekje aan.

Op deze pagina vindt u al onze jongensfietsen van 16 inch met handig voorrekje. Deze fietsen zijn stuk voor stuk ideaal voor ritjes naar de basisschool. De fietsen zijn niet alleen stevig, veilig en comfortabel, maar bovendien extra praktisch door het handige voorrekje. Koopt u deze fiets voor uw zoon, dan fietst hij gegarandeerd met alle plezier naar school.

De voordelen van een fiets met voorrekje

Steeds meer kinderen hebben een fiets met voorrekje. Dit is niet voor niets. Een voorrekje op de fiets heeft namelijk diverse voordelen. We zetten de belangrijkste pluspunten voor u op een rijtje.

  • Uw zoon kan zijn schooltas op het voorrekje zetten.
  • Uw zoon kan zijn gymtas op het voorrekje zetten.
  • Uw zoon kan de werkjes die hij van school naar huis neemt, gemakkelijk meenemen op de fiets.
  • Het voorrekje ziet er stoer uit.

En is uw kind lid van een sportvereniging? Dan is dat voorrekje ook zeker handig. Hier kan hij namelijk niet alleen zijn school- en gymtas op zetten, maar ook zijn sporttas. En speelt uw kind een instrument, dan fietst hij gewoon naar de les met zijn instrumentenkoffertje op het rekje.

Een groot aanbod hoogwaardige fietsen

Wij hebben een groot aanbod fietsen met voorrekje opgebouwd. Alle fietsen die wij verkopen, zijn van uitstekende kwaliteit. Welke jongensfiets 16 inch met voorrekje u ook koopt: u doet gegarandeerd een goede investering. Uw zoon zal zijn fiets prachtig vinden en heeft hier vele jaren plezier van.

> Jongensfiets 14 inch kopen: Verzending = binnen 24 uur!

Tips om de juiste fiets te kopen

Wilt u een jongensfiets 16 inch met voorrekje kopen? Dan geven wij u graag enkele praktische tips om de juiste investering te doen.

  • Controleer de lengte van uw zoon. Is hij rond de 105 centimeter lang? Dan is de maat 16 inch goed voor hem. Is hij kleiner, dan neemt u de maat 14 inch. Is hij groter, dan koopt u een fiets van 18 inch.
  • Vraag uw zoon wat voor remmen hij het liefst gebruikt. Koop een fiets die deze remmen heeft.
  • Controleer wat voor lampen en reflectoren een fiets heeft. Koop eventueel extra lampen en/of reflectoren als u de standaard verlichting niet voldoende toereikend vindt.

> Koop online en profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu een 14 inch meisjesfiets!