Sorteren op:

Jongensfiets 18 inch met voorrekje: stoer én praktisch

Heeft uw zoon een nieuwe fiets nodig? Dan kunt u een gewone fiets voor hem kopen, Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
maar u kunt ook in een jongensfiets met voorrekje investeren. Een fiets met voorrekje ziet er niet alleen stoer uit, maar is bovendien erg praktisch. Wij garanderen u dat uw zoon blij zal zijn met zijn nieuwe fiets!

Op deze pagina vindt u al onze jongensfietsen van 18 inch met voorrekje. U koopt een fiets van 18 inch voor uw zoon als hij rond de 110 centimeter groot is. Ook kunt u naar zijn kledingmaat kijken bij het achterhalen van zijn fietsmaat. Bij de maat 18 inch moet deze tussen de maten 110 en 123 liggen.

Waarom een fiets met voorrekje?

Een fiets met voorrekje ziet er hartstikke stoer uit. Omdat veel fietsen van volwassenen een voorrekje hebben, voelt uw zoon zich echt een grote jongen als hij op zijn jongensfiets 18 inch met voorrekje rondrijdt. Daar komt nog bij dat dat rekje op de fiets hartstikke handig is. Uw zoon kan hier zijn schooltas op zetten, maar ook zijn gymtas of sporttas. En gaat uw zoon een nachtje logeren? Dan kan hij met zijn stoere fiets naar zijn logeeradresje fietsen, met zijn tas voor op het rekje.

Speelt uw zoon een muziekinstrument? Dan is een fiets met voorrekje ook zeker handig. Uw zoon kan de koffer met zijn muziekinstrument namelijk op dit rekje zetten als hij naar muziekles fietst. Tip: maak het koffertje vast met elastieken en u weet zeker dat uw zoon deze onderweg niet zal verliezen.

> Bestel nu een omafiets 18 inch: Verzending = gratis!

Tips om de fiets van uw zoon te onderhouden

Natuurlijk wilt u dat uw zoon zo lang mogelijk van zijn jongensfiets 18 inch met voorrekje kan genieten. Wij geven u graag enkele tips om zijn fiets goed te onderhouden. Met het juiste onderhoud gaat de fiets van uw zoon namelijk veel langer mee.

  • Maak de fiets regelmatig schoon. Dit doet u met warm water, een beetje zeep en een zachte spons. Vergeet de moeilijk bereikbare plekjes niet schoon te maken.
  • Droog de fiets af als u deze heeft schoongemaakt met water. Ook als de fiets nat geworden is door de regen, kunt u deze even droogvegen. Zo voorkomt u roest.
  • Zet de fiets altijd binnen. Als dit niet kan, dekt u de fiets af met een zeil.

Tot slot is het verstandig om regelmatig even naar de fietsenmaker te gaan. Hij of zij kan de fiets van uw zoon even goed nakijken, zodat eventuele verborgen gebreken en defecten aan het licht komen.

> Profiteer van korting tot 40%: Bestel nu een Popal kinderfiets!