Sorteren op:

Jongensfiets 20 inch met voorrekje: veilig, praktisch én stoer

Fietsen met voorrekjes zijn ontzettend populair. Niet alleen onder volwassenen, maar ook zeker bij kinderen. Steeds Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
meer kinderen rijden rond op een stoere fiets met praktisch voorrekje. Is de fiets van uw zoon aan vervanging toe? Dan kunt u een jongensfiets 20 inch met voorrekje voor hem aanschaffen.

Een jongensfiets 20 inch met voorrekje is op en top veilig. Moet uw zoon een grote tas meenemen op de fiets? Dan zet hij deze gewoon op het voorrekje van zijn nieuwe fiets. Hierdoor kan hij veel veiliger rondfietsen, zonder het risico om te vallen met die zware tas. Ook is een jongensfiets 20 inch met voorrekje uiterst praktisch. Wat voor tas uw zoon ook mee moet nemen op de fiets: deze past op zijn handige voorrekje.

Een stoere fiets voor uw zoon

Een jongensfiets 20 inch met voorrekje is niet alleen veilig en praktisch, maar ook gewoon hartstikke stoer. Rijdt u zelf op een fiets met voorrekje rond en vindt uw zoon het voorrekje van uw fiets erg stoer? Dan kunt u hem verrassen door een jongensfiets 20 inch met voorrekje voor hem te kopen. Nu kan hij zelf ook rondfietsen op zo'n stoere fiets met voorrekje.

> Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu onze hoverboards!

Is 20 inch de juiste maat?

Goed om te weten: wij verkopen jongensfietsen met voorrekje in diverse maten. De maat 20 inch is geschikt voor uw zoon als hij rond de 115 centimeter groot is. Is uw zoon kleiner, namelijk rond de 110 centimeter groot? Dan heeft hij een fiets van 18 inch nodig. Is uw zoon groter, namelijk rond de 122 centimeter? Dan koopt u geen fiets van 20 inch, maar koopt u een jongensfiets van 22 inch met voorrekje.

Het voorrekje veilig gebruiken: 3 tips

Het is belangrijk uw zoon aan te leren hoe hij het voorrekje op zijn fiets veilig kan gebruiken. Wij geven u enkele tips voor het veilig gebruiken van zijn praktische voorrekje.

  • Controleer welk gewicht het voorrekje op de fiets van uw zoon kan houden. Zo weet u zeker dat het voorrekje niet kapot gaat omdat deze te zwaar beladen is.
  • Vertel uw zoon dat hij kinderen best achterop mag nemen, maar niet op het voorrekje van zijn fiets mag laten zitten. Het voorrekje is hier namelijk niet sterk genoeg voor. Dit maakt het vervoeren van een kind gevaarlijk.
  • Koop elastieken voor het voorrekje. Hier kan uw zoon zijn tas onder doen. U kunt het voorrekje ook verrijken met een stoere krat van hout of plastic. Let op: maak deze krat stevig vast.

> Bestel nu een kinder loopfiets: Verzending = gratis!