Sorteren op:

Jongensfiets 22 inch met voorrekje: tot 40% korting in onze online shop

U wilt een hoogwaardige, veilige en mooie fiets kopen voor uw zoon, maar u wilt hier Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
niet al te veel geld aan uitgeven. Als u een goede fiets wil kopen voor weinig geld, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze online shop profiteert u namelijk van een flinke korting op ieder product, die op kan lopen tot 40 procent.

Goed om te weten: bestelt u de nieuwe fiets van uw zoon op een werkdag voor 13:00 uur, dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Plaatst u een bestelling na 13:00 uur, dan heeft u de fiets binnen twee dagen in huis. Ook profiteert u bij ons altijd van een gratis verzending.

De voordelen van een voorrekje

Steeds meer ouders kopen een fiets met voorrekje voor hun kind. Dit doen zij niet voor niets. Een jongensfiets 22 inch met voorrekje heeft namelijk diverse voordelen.

  • De fiets is uiterst praktisch. Uw zoon kan al zijn tassen, waaronder zijn schooltas en zijn sporttas, op het voorrekje zetten.
  • De fiets is extra veilig. Draagt uw zoon zijn zware tas op zijn schouder of rug, dan zal hij sneller vallen.
  • De fiets is hartstikke stoer. En als u een krat op het voorrekje van de fiets zet, ziet deze er nog cooler uit.

Het belangrijkste voordeel van een voorrekje op de fiets van uw zoon, is het feit dat uw zoon hier al zijn tassen op kan zetten. Handig als hij naar school fietst, maar ook zeker praktisch als uw zoon met sporttas naar de sportvereniging gaat. Bijkomend voordeel is dat het rekje er gewoon hartstikke stoer uit ziet.

> Profiteer van gratis verzending: Koop nu een hoverboard goedkoop online!

De fiets van uw zoon onderhouden: 4 tips

De jongensfietsen 22 inch met voorrekje die wij verkopen, zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Ze gaan dan ook allemaal lang mee. Wilt u de levensduur van de nieuwe jongensfiets 22 inch met voorrekje van uw zoon nog meer verlengen? Lees dan onderstaande tips.

  • Maak de fiets regelmatig schoon, zeker als deze zichtbaar vies is. Vaak is het voldoende om de fiets af te sproeien. Voor ernstige vervuiling kunt u wat zeep gebruiken.
  • Droog de fiets af na het schoonmaken of laat de fiets drogen in de zon. Zo voorkomt u roestvorming.
  • Controleer regelmatig of het stuur nog goed vast staat. Controleer ook de schroeven van het zadel.
  • Zet de fiets het liefst altijd binnen. Staat de fiets buiten, dan zal deze sneller roesten en dit is zonde.

> Bekijk onze loopfietsjes: Verzending = gratis!