Rode jongensfiets 10 inch: vandaag besteld, morgen al in huis

Als uw zoon 1, 2 of 3 jaar oud is, kan hij nog niet zelfstandig fietsen. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
Wel kunt u hem een kleine kinderfiets met zijwieltjes geven. De meeste kinderen vinden het heerlijk om rond te fietsen. Door uw zoon een fiets met zijwieltjes te geven, doet u hem een groot plezier en laat u hem bovendien alvast kennis maken met fietsen.

Wij verkopen jongensfietsen in vele soorten, maten en kleuren. De kleinste jongensfietsen die wij verkopen, hebben de fietsmaat 10 inch. Deze fietsen worden standaard uitgerust met zijwieltjes, zodat uw zoon geheel zelfstandig en toch honderd procent veilig rond kan fietsen. Als uw kind wat ouder wordt, kunt u de zijwieltjes weghalen en kan het echte fietsen beginnen.

Bestelt u uw rode jongensfiets 10 inch vandaag nog, dan heeft u deze morgen al in huis.

Een flitsende jongensfiets van hoge kwaliteit

Een rode jongensfiets 10 inch ziet er niet alleen leuk uit, maar is bovendien op en top veilig. Rijdt uw zoon op deze felgekleurde fiets rond, dan zien andere weggebruikers hem gegarandeerd. Zelfs bij mistig weer of in de schemering valt de felle kleur van de fiets goed op. Ideaal, want u wil natuurlijk wel dat uw zoon veilig rond kan rijden.

Daar komt nog bij dat wij enkel rode jongensfietsen van hoge kwaliteit verkopen. Koopt u een rode jongensfiets 10 inch in onze online shop, dan weet u zeker dat uw zoon uiterst veilig rond kan rijden op dit voertuig.

> Bestel vandaag online vóór 13.00 uur en ontvang uw houten loopfiets 2 jaar morgen in huis!

Rode jongensfiets 10 inch of 12 inch?

Zoals al eerder vermeld, is fietsmaat 10 inch de kleinste maat die wij verkopen. Twijfelt u of deze maat wel de juiste is voor uw zoon? Dan raden wij u aan uw zoon eens op te meten. Is uw zoon tussen de 85 en 100 centimeter lang? Dan is de rode jongensfiets 10 inch zeker iets voor hem. Echter, is uw zoon tussen de 95 en 100 centimeter lang? Dan kunt u beter een rode jongensfiets in de maat 12 inch aanschaffen. In dit geval wordt een fiets in de maat 10 inch namelijk al snel te klein voor hem.

U kunt de fietsmaat van uw zoon ook achterhalen met zijn kledingmaat. Draagt uw zoon kleding in de maat 85, 90, 95 of 100? Dan past hij op een jongensfiets van 10 inch. Toch kunt u beter een jongensfiets van 12 inch kopen als uw zoon kledingmaat 95, 100 of 105 draagt. Uw zoon past in dit geval op een 10 inch jongensfiets, maar zal hier snel te groot voor worden.

> Koop online uw loopfietsje: Gratis bezorging op het gehele assortiment!