Geel jongensfiets 12 inch: stoer, opvallend en veilig

Wilt u uw zoon een mooie fiets cadeau geven? Dan zit u goed op deze pagina. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
 1. Volare Sportivo Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Neon Geel Zwart - Twee Handremmen - 95% afgemonteerd Volare Sportivo Jongensfiets 12 inch - Neon Geel Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 132,50 Speciale prijs 119,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Volare Thombike Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart Geel Volare Thombike Jongensfiets 12 inch - Zwart Geel
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 159,95 Speciale prijs 139,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Volare Thombike Kinderfiets - Jongens - 12 inch - Zwart Geel - Twee Handremmen Volare Thombike Jongensfiets 12 inch - Zwart Geel
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 159,95 Speciale prijs 135,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

3 producten in totaal

Filteren
Op deze pagina vindt u namelijk ons complete aanbod gele jongensfietsen in de maat 12 inch. Deze maat is geschikt voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar oud. Op een gele jongensfiets van 12 inch kan uw zoon goed leren fietsen met zijwieltjes. Als hij dit goed kan en er klaar voor is, kan hij de volgende stap zetten en leren fietsen zonder zijwieltjes.

Bekijk de fietsen op deze pagina en u vindt vanzelf een gele jongensfiets die bij uw zoon past. Deze fiets kunt u direct bestellen in onze online shop. Wij zorgen ervoor dat u de fiets zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u uw zoon kunt verrassen met een bijzonder cadeau.

Een opvallende fiets voor uw zoon

Een gele jongensfiets is lekker opvallend. Als uw zoon van felle kleuren houdt, is deze fiets perfect voor hem. Bijkomend voordeel voor u als ouder: met een gele fiets valt uw zoon lekker op. Andere automobilisten zien uw zoon al van verre afstand rijden, simpelweg omdat de kleur van zijn fiets zo opvalt.

Een gele jongensfiets 12 inch is dus niet alleen stoer en lekker opvallend, maar ook op en top veilig. Daar komt nog bij dat wij enkel fietsen van uitstekende kwaliteit verkopen, van gerenommeerde merken. Deze fietsen gaan niet alleen jaren mee, maar bieden uw zoon bovendien de optimale ondersteuning én veiligheid tijdens het fietsen.

> Koop vandaag een houten loopfiets 2 jaar: Verzending binnen 24 uur!

De juiste maat fiets bestellen

Zoals al eerder vermeld, zijn kinderfietsen in de maat 12 inch uiterst geschikt voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar oud. Toch is de leeftijd van uw kind niet de beste richtlijn voor het kiezen van de juiste maat fiets. Waar u beter naar kunt kijken als u wil achterhalen welke maat fiets uw kind nodig heeft, is zijn lengte of zijn kledingmaat.

Een fiets van 12 inch is goed voor uw zoon als:

 • Hij rond de 95 centimeter lang is.
 • Hij kledingmaat 90, 95, 100 of 105 draagt.

Goed om te weten: met kledingmaat 105 kunt u ook een fiets van 14 inch voor uw zoon kopen. Dit is zeker aan te raden, want uw zoon zal langer plezier hebben van deze grotere fiets dan van een kleiner model in de maat 12 inch.

Let op: koop een fiets nooit in de groei, maar altijd in de juiste maat. Alleen op een fiets in exact de juiste maat, kan uw zoon veilig rondfietsen.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bestel nu een goedkope loopfiets!