Blauwe jongensfiets 16 inch: snelle bezorging

Voor de jongste jongens is een blauwe jongensfiets 16 inch de fiets van hun dromen. Dit Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. SJOEF Race Jongensfiets 16 inch - Blauw SJOEF Race Jongensfiets 16 inch - Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 199,00 Speciale prijs 139,00
  Vóór 20:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Volare Super GT Kinderfiets - Jongens - 16 inch - Blauw - Twee handremmen Volare Super GT Jongensfiets 16 inch - Blauw
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 159,95 Speciale prijs 129,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
komt natuurlijk omdat jonge kinderen niet zo zeer naar de kwaliteit, maar vooral ook naar de uitstraling van de fiets kijken. Wanneer ze hier hun oog eenmaal op hebben laten vallen, dan kan het niet anders of ze zijn direct verkocht. Het is daarom dus ook een fijne gedachte dat het mogelijk is om de 16 inch blauwe jongensfiets snel te laten bezorgen. Wie hem voor 15.00 bestelt heeft hem bijvoorbeeld de volgende dag al in huis.

Dit geldt bovendien ook nog eens voor elke blauwe 16 inch jongensfiets die in het aanbod te vinden is. Ook voor jongens is het immers zo dat er verschillende modellen te vinden zijn. Het kan om een meer sportief cross model gaan, maar het kan ook een jongensvariant op een herenfiets zijn. De keuze is daarom groot genoeg. Waarbij ook nog eens geldt dat de kwaliteit van de verschillende fietsen altijd van het hoogste niveau is.

Jongensfietsen 16 inch Blauw: welke onderdelen zijn essentieel?

Wanneer er nagedacht moet worden over het aanschaffen van jongensfietsen 16 inch in het blauw, dan is natuurlijk niet alleen de kleur van doorslaggevend belang. Ook een aantal kwaliteitskenmerken moeten gehaald worden. Het is dus goed om te weten welke onderdelen er in ieder geval op moeten zitten en waarvan de zekerheid moet zijn dat ze het goed doen. Wanneer dit het geval is, is de fiets gerust te kopen. Die zaken die meespelen zijn:

 • De aanwezigheid van verschillende reflectoren
 • Een krachtige terugtraprem
 • Een goede handrem als extra rem
 • Een stevig frame van staal

Het gaat er dus vooral om dat een blauwe jongensfiets 16 inch voldoet aan kenmerken die de veiligheid en stevigheid garanderen. Het is belangrijk dat jongens die het fietsen nog aan het ontdekken zijn niet direct in problemen komen wanneer zij een foutje maken of per ongeluk botsen of vallen. Daarom zijn remmen, reflectoren en stevige materialen dus allemaal voorwaarden die meewegen bij het kiezen van een 16 inch jongensfiets in het blauw. Is dit het geval, dan kan er met een gerust gemoed een aankoop van een fiets worden gedaan.

> Bezorging = gratis: Bestel nu een damesfiets!

Kinderen goed leren fietsen

Wanneer de tijd gekomen is om een kind goed te leren fietsen, dan is het belangrijk om te weten wat de juiste stappen zijn. Het is in de eerste plaats belangrijk dat het kind er aan toe is. Haal dus de zijwieltjes niet weg omdat een kind 4 jaar geworden is. Een paar dagen langer wachten is altijd beter. Geef het kind vervolgens wel zelfvertrouwen. Begin met het leren van goed vooruitkijken en oefen met remmen. Doe dit bijvoorbeeld in de straat en loop mee naast het kind bij de eerste meters als zelfstandig fietser.

> Vandaag vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu onze goedkope fietssloten!