Zwarte jongensfietsen 18 inch: gratis verzending in 24u

Zwarte jongensfietsen 18 inch zijn bij Fietsenopfietsen.nl in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zo kan de keuze worden Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren

2 producten in totaal

Filteren
gemaakt voor een stoere fiets of een zwarte jongensfiets 18 inch die een meer sportief design heeft. Bij het kopen van een 18 jongensfiets zwart kunt u met meerdere aspecten rekening houden. Het is van groot belang dat de fiets afgestemd is op de lengte van het kind. Te grote 18 inch jongensfietsen zwart maakt het lastiger om de fiets goed onder controle te houden. Wij hebben een tabel met wielmaten beschikbaar, waarbij de lengte en de kledingmaat wordt vermeld. Als de wielmaat correct is dan kunt u een keuze maken uit het aanbod met jongensfietsen 18 inch zwart. Met de volgende punten kunt u ook rekening houden:

  • Type remsysteem
  • Verlichting
  • Reflectoren
  • Fietsslot
  • Bagagedrager

Zwarte jongensfiets 18 inch voor jongens in de leeftijd van 5 tot 7 jaar

Een zwarte jongensfiets 18 inch is geschikt voor jongens in de leeftijdsklasse van 5 tot 7 jaar. Elke 18 inch jongensfiets zwart die wij beschikbaar hebben in het aanbod biedt de mogelijkheid om het zadel en stuur in hoogte te verstellen. Dat betekent praktisch gezien dat de 18 inch jongensfietsen zwart meerdere jaren dienst kunnen doen. Bovendien zijn de jongensfietsen 18 inch zwart van stevig materiaal gemaakt. Zodoende kunnen deze fietsen prima tegen een stootje. Het is aan te raden om indien de 18 inch jongensfiets zwart van uw voorkeur geen fietsslot heeft een stevig slot aan te schaffen. Wij hebben meerdere fietssloten in het assortiment beschikbaar. Een fiets zonder slot wordt op diefstalgevoelige locaties sneller meegenomen. Alle fietsen worden aan huis bezorgd met gratis verzending. Bij uw bestelling kunt u de voorkeur aangeven om direct af te rekenen of dat pas na ontvangst te doen.

> Terug naar alle jongensfietsen