Jongensfiets 26 inch met voorrekje: Tot 40% korting!

Uw zoon is op een leeftijd dat hij ontzettend snel groeit. Enkele maanden geleden paste hij Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
perfect op zijn fiets van 24 inch, maar nu komt hij met zijn knieën tegen het stuur aan tijdens het fietsen. Dit is gevaarlijk, want hierdoor is uw zoon minder beweeglijk op de fiets. Dit betekent dat hij sneller ten val kan komen, zeker bij het maken van een bocht.

Wilt u dat uw zoon comfortabel én veilig naar school kan fietsen? Dan schaft u een nieuwe fiets voor hem aan. De fiets van 24 inch kunt u verkopen: het is tijd om een fiets van 26 inch voor uw zoon te kopen.

Tot 40% korting op de nieuwe fiets van uw zoon

Wij weten maar al te goed dat kinderen ontzettend veel geld kosten. U weet dat het noodzakelijk is om een nieuwe fiets te kopen voor uw zoon, maar u wil hier niet te veel geld aan uitgeven. Er moet namelijk ook voldoende geld zijn om uw andere vaste lasten te betalen en uiteraard om leuke dingen te doen.

Wij komen u graag tegemoet bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Dit doen wij door u een flinke korting te geven op de fiets van uw zoon. Deze korting kan 20 of 30 procent zijn, maar loopt dikwijls op tot 40 procent. Dit betekent dat u de nieuwe fiets voor uw zoon bijna voor de helft van de prijs kunt krijgen in onze online shop.

> Bestel een hoverboard en profiteer van gratis verzending!

Waarom een fiets met voorrekje?

Op deze pagina vindt u ons complete aanbod jongensfietsen van 26 inch met voorrekje. Steeds meer ouders kiezen ervoor een fiets met voorrekje voor hun zoon te kopen. Niet alleen omdat een fiets met voorrekje er hartstikke stoer uit ziet, maar ook omdat een voorrekje op de fiets erg praktisch is.

Als uw zoon op de middelbare school zit, moet hij regelmatig met een zware boekentas naar school. Deze draagt hij nu waarschijnlijk op zijn rug. Koopt u een jongensfiets 26 inch met voorrekje voor hem? Dan kan hij zijn schooltas op het voorrekje van zijn nieuwe fiets zetten. Dit is niet alleen beter voor zijn rug, maar bovendien veiliger. Zonder zware schooltas op zijn rug is uw zoon namelijk veel stabieler op de fiets. Een voorrekje voorkomt dan ook vele gevaarlijke situaties in het verkeer.

Andere voordelen van een fiets met voorrekje:

  • Ook geschikt voor de gymtas, sporttas of logeertas.
  • Ideaal voor een tripje naar de supermarkt.
  • Hartstikke stoer, zeker met een krat.

> Vandaag vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis verzonden: Bestel nu een Popal Cooper 12 inch fiets!