• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Jongensfietsen-categoriebanner

Altec jongensfiets vanaf 12 inch

Als u op zoek bent naar een Altec jongensfiets, dan hebt u bij ons een ruime keuze. Wij bieden jongensfietsen van dit kwaliteitsmerk al aan voor jongens in de leeftijd vanaf 2 jaar.

Artikelen 1 tot 36 van 77 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 77 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Dat komt overeen met een wielmaat van 12 inch. Met betrekking tot de Altec jongensfiets kunt u bij ons voor alle leeftijden terecht. De jongensfietsen worden tot en met wielmaat 26 inch aangeboden, waarna de volwassen wielmaat 28 inch overigens ook geschikt is voor kinderen met een lengte boven 1.45 meter. U treft bij ons verschillende modellen aan die in uiteenlopende kleuren worden aangeboden, zodat u altijd met bepaalde voorkeuren rekening kunt houden.

Altec jongensfiets in uiteenlopende modellen

Bij het zoeken naar een geschikte fiets voor uw zoon kunt u zoals gezegd met het model en met de kleur rekening houden. Daarnaast zijn er nog een aantal elementen waar uw voorkeur eventueel naar uit kan gaan. Zo leveren wij onder meer fietsen voor jongens die over versnellingen beschikken of die in de vorm van een mountainbike zijn uitgevoerd. Het is heel eenvoudig om de beschikbare fietsen met elkaar te vergelijken om zo de beste keuze voor een Altec jongensfiets te komen. Selecteer bijvoorbeeld op de voorkeur voor een kleur of stel de prijsklasse in op het gewenste niveau. Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u altijd rekenen op een gratis verzending in combinatie met een snelle levering. Wij bieden tijdens het bestelproces verschillende betaalopties aan, maar u mag van ons desgewenst ook achteraf de betaling van de jongensfiets voldoen.