Sorteren op:

Groene jongensfiets vanaf 12 inch tot en met 26 inch

De zoektocht naar een groene jongensfiets leidt met het gevarieerde aanbod dat Fietsenopfietsen.nl te bieden heeft Lees door

Van laag naar hoog sorteren

30 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

30 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
vast en zeker tot een keuze. Wij bieden namelijk niet alleen variatie ten aanzien van het merk, maar ook met betrekking tot het ontwerp en de prijsklasse. Zo vind je altijd een geschikte groene jongensfiets die bij je zoon in de smaak zal vallen. Wij bieden voor de kleinste jongens die voor het eerst op een echte fiets met zijwielen gaan fietsen al modellen aan vanaf wielmaat 12 inch. Als je zoon al groter en ouder is, dan kun je de keuze maken voor een grotere wielmaat tot en met 26 inch. Het kan ook zijn dat je zoon groter is dan zijn leeftijdsgenoten. In dat geval kun je in de matentabel kijken om de geschikte wielmaat vast te stellen.

Jongensfiets groene in verschillende stijlen

De combinatie jongensfiets groene hebben wij in ons aanbod in verschillende stijlen beschikbaar. Als groen de favoriete kleur is van je zoon, dan kan er onder meer een keuze voor een mountainbike, maar ook voor een crossfiets of voor een degelijke transportfiets met fraai design worden gemaakt. Het vergelijken gaat heel gemakkelijk met het aanbod dat aan jouw wensen voldoet in een compleet overzicht. Dat maakt het maken van een keuze meteen ook eenvoudiger. Mocht je wat meer willen weten over een bepaalde fiets, klik dan op de afbeelding om alle details te zien. Dat geldt ook als je een keuze hebt gemaakt en een bestelling wilt plaatsen.

Welke maten jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

De jongensfietsen zijn verkrijgbaar in kleine maten en grote maten. De kleinste maat is 10 inch (1-3 jaar) en de grootste maat is 26 inch (10-14 jaar).

Verkopen jullie ook jongensfietsen met versnellingen?

Jazeker. Zowel met versnellingen als zonder versnellingen. Wil je met versnellingen? Dan kun je kiezen tussen 3, 6 of zelfs 21 versnellingen.

Welke type jongensfietsen verkopen jullie?

Zowel hele sportieve fietsen als de standaard fietsen: Mountainbikes, stadfietsen, transportfietsen en sportieve fietsen. In allerlei maten verkrijgbaar.