Filteren

Jongensfiets 26 inch: voor kinderen van 10-14 jaar

Fietsenopfietsen biedt goedkope 26 inch jongensfietsen aan. In deze prijs zitten geen extra kosten voor bezorging. Lees meer

Zo worden alle jongensfietsen op deze website gratis verzonden. De partner die wij hiervoor hebben uitgekozen is PostNL. Zij bezorgen dagelijks duizenden pakketten. Op Fietsenopfietsen.nl vind je geen verborgen kosten. De verzending is dus ook daadwerkelijk gratis en op onze kosten. Bestel jouw jongens fiets 26 online in vier duidelijk stappen. Vul je gegevens in. Bij stap 2 zie je nogmaals dat de verzending gratis is. Bij stap 3 kies je voor jouw betaalmethode en bij stap 4 zie je een overzicht van de door online bestelde 26 inch jongensfiets. Het is mogelijk om via iDeal, Paypal of bankoverschrijving te betalen. Voor Belgische klanten is Mister Cash ook een mogelijkheid. 

Jongensfiets 26 inch in variatie aan modellen beschikbaar

Een jongensfiets 26 inch is bij Fietsenopfietsen.nl in een variatie van modellen beschikbaar, zodat je altijd de beste keuze kunt maken. Naast sportieve en stoere uitvoeringen bieden wij ook een speciale collectie met trendy en origineel vormgegeven modellen. Elke jongensfiets 26 inch is geschikt om te gebruiken in het dagelijkse fietsverkeer en je kunt uiteraard met de praktische kant rekening houden. Bijvoorbeeld als de aankoop wordt gedaan om naar school te fietsen. Het is dan handig dat er een voorrek of bagagedrager op de jongensfiets 26 inch aanwezig is, waar de schooltas op kan worden vervoerd. Naast de jongensfietsen zijn er ook tal van andere nieuwe fietsen. 

Je kunt samen met je zoon de opties bekijken om zo tot een keuze te komen voor een jongensfiets 26 inch. Inspecteer vooraf altijd eerst even de matentabel voordat je een fiets aankoopt. Bestel daarna gelijk, want dan kan de bestelling snel afgeleverd worden. Een fiets jongens kunnen bij ons vanuit voorraad geleverd worden en dat staat garant voor een snelle levering.

> Fietsen online kopen bij Fietsenopfietsen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Een jongensfiets uitkiezen voor tieners

Een fiets uitzoeken voor een tiener kan zeer lastig zijn. Tijdens de tienerjaren verschillen tieners ontzettend qua lengte. Het is dan lastig om een fiets te vinden die geschikt is voor zijn lengte. Over het algemeen worden de 26 inch jongensfietsen aangehouden als de beste inchmaat voor tieners. Deze maat is geschikt voor jongens tussen de 10 en 14 jaar en hebben over het algemeen een lengte rond de145cm. Als je zoon wat langer is, dan is het verstandig om al te kijken naar de volwassen herenfietsen.

 Naast  het rekening houden met de lengte moet je er ook rekening mee houden dat de fiets vaker gebruikt wordt om naar de middelbare school te fietsen. En op de middelbare school worden andere dingen belangrijk dan alleen de functionaliteit van de fiets. De fiets moet er ook modern en goed uitzien. Dit is zeer belangrijk bij het aanschaffen van een fiets voor deze leeftijdsgroep. Betrek je zoon daarom bij het aankopen van een 26 inch jongensfiets. Populaire kleuren zijn:

 • Mat zwart
 • Blauw
 • Grijs
 • Rood

Wil je naar het complete overzicht met alle kinderfietsen? We verkopen kinderfietsen in de maat 10 inch t/m 28 inch. Zo is er voor iedere leeftijd een geschikte kinderfiets > naar kinderfietsen.

Wist je datjes over jongensfietsen

Er zijn veel interessante feiten bekend omtrent de geschiedenis en opkomst van de (jongens)fiets. Anno 21e eeuw is de jongensfiets online ook enorm populair. Sinds het ontstaan van de fiets zijn er altijd al verschillende wielmaten geweest. Het is onduidelijk of fietshandelaren fietsen aanboden op basis van 26 inch of specifieke wielmaten. Wel is bekend dat de fiets van oudsher een immens populair vervoermiddel is. Wist je dat?

1. De eerste fiets met trappers in 1865 is gemaakt?
2. Er in Nederland ruim 18 miljoen fietsen zijn?
3. Een motor van origine niet meer was dan een fiets met een motortje erop?
4. De loopfiets is uitgevonden door de Duitse baron Karl von Drais?
5. Er in de VS elk jaar drie keer meer nieuwe fietsen worden verkocht dan auto’s?

De jongensfietsen zijn van de fietsmerken Altec, Popal en Spirit. Klik op een van de fietsen en lees de uitgebreide productspecificaties. De fietsen zijn in de volgende inchmaten verkrijgbaar:

Bekijk hier ook onze best geteste jongenfietsen!

Sorteren

4 producten

Filteren
 1. SuperSuper Kiyoko Mountainbike 26 inch N7 - Blauw
  SuperSuper Kiyoko Mountainbike 26 inch N7 - Blauw
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  369,- Speciale prijs  299,-
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Popal Kicks Jongensfiets 26 inch N3 - Blauw
  Popal Kicks Jongensfiets 26 inch N3 - Blauw
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  299,- Speciale prijs  269,-
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 3. Popal Funjet X Jongensfiets 26 inch - Blauw / Rood
  Popal Funjet X Jongensfiets 26 inch - Blauw / Rood
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  239,- Speciale prijs  219,-
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 4. Spirit Alpha 26 inch - Blauw
  Spirit Alpha 26 inch - Blauw
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  289,- Speciale prijs  239,-
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
Sorteren

4 producten

Filteren

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.