Sorteren op:

Gele jongensfietsen 26 inch in sportieve stijl

Gele jongensfietsen 26 inch zijn vanwege de kleur al direct opvallend. Hoe opvallend de fiets is, Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
hangt natuurlijk wel af van de mate waarin de kleur is toegepast. Een 26 inch jongensfiets geel kan namelijk met het frame in deze kleur zijn uitgevoerd of met accenten. Daarnaast speelt het design uiteraard een rol. Zo hebben wij 26 inch jongensfietsen geel beschikbaar met een sportief design.

De uitvoering van de jongensfietsen 26 inch geel varieert van een model in een mountainbike tot het model van een fat bike. Het laatstgenoemde model heeft extra brede banden. Het aanbod kan overigens variëren qua uitvoering en model, want er komen uiteraard ook steeds nieuwe fietsen bij in het aanbod. In elk geval heeft u de gelegenheid om een jongensfiets 26 inch geel te bestellen die geschikt is voor jongens in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Betrek uw kind bij het maken van een keuze, zodat uw zoon straks tevreden rond fietst.

26 inch gele jongensfiets met gratis verzending bezorgd

Ongeacht uw keuze voor een uitvoering van een gele jongensfiets 26 inch wordt deze met gratis verzending bezorgd. Daarmee bespaart u extra, want wij bieden elke 26 inch jongensfiets wordt door ons voor de scherpste prijs aangeboden. Zo profiteert u altijd dubbel als u een keuze maakt uit het aanbod met 26 inch jongensfietsen geel. De gratis verzending is overigens standaard op ieder artikel in ons assortiment van toepassing.

Op zoek naar een jongensfiets? Bekijk het complete assortiment.

Vóór 13.00 uur besteld = volgende dag in huis

Fietsenopfietsen.nl maakt het iedereen bovendien zo gemakkelijk mogelijk om een jongensfiets 26 inch geel te kopen. Wij bieden u onder meer een keuze om vooraf te betalen of pas na ontvangst de rekening te voldoen. Verder staan wij bekend om de snelle leverservice. Voor alle jongensfietsen geel 26 inch die voor 13.00 uur besteld worden op een werkdag geldt dat de levering de volgende dag plaatsvindt. Mocht u niet tevreden zijn dan krijgt u het geld terug.

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.