Vóór 13.00 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis*
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Jongensfiets 28 inch: gratis verzending in 24 uur

Wanneer jongens groot worden, maar nog net niet volwassen zijn, dan is een jongensfiets 28 inch de ideale maat om op van en naar school te kunnen fietsen. Of naar de voetbalclub te kunnen rijden natuurlijk.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het is immers belangrijk dat de fiets goed stevig is, maar ook een goede uitstraling heeft. Jongens willen immers ook stoer gevonden worden en de juiste fiets kan daar zeker aan bijdragen. Let hier dus ook altijd op bij het aanschaffen ervan.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat een jongens fiets 28 inch ook enigszins comfortabel moet zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor de mogelijkheid om het zadel en het stuur op de juiste hoogte te stellen. Dat zadel moet bovendien ook lekker zitten. Daarnaast moet de fiets enigszins stevig zijn. Dit maakt het wat veiliger voor de wilde jongemannen om op te rijden zonder dat zij brokken maken.

28 inch jongensfietsen: in alle mogelijke varianten

Wanneer jongens ouder dan 12 jaar zijn, dan weten ze inmiddels wel wat de wereld zo’n beetje te bieden heeft op het gebied van fietsen. Het is dus ook belangrijk om te weten dat de fietsen in de categorie 28 inch jongensfiets er in veel verschillende varianten is. Dit betekent dus dat er bijvoorbeeld te krijgen is:

 • Een fiets in model mountainbike
 • Een fiets in model herenfiets
 • Een fiets in crossmodel
 • Fietsen in verschillende kleuren

Vooral het laatste kan heel belangrijk zijn. Een jongensfiets 28 moet immers ook wel enigszins onderscheidend zijn van die van leeftijdsgenootjes. Het zijn de eerste jaren op de middelbare school en juist dan is het ontwikkelen van een eigen persoonlijkheid heel belangrijk. Dit moet dus allemaal worden meegenomen in het kiezen van een bepaalde fiets. Hoe beter dit past bij wat uw zoon wil, hoe beter dit is.

> Vandaag vóór 13:00 uur besteld = morgen in huis: Bekijk nu de jongensfiets 24 inch!

Een fiets om voldoende lichaamsbeweging te krijgen

Fietsen is natuurlijk een leuke manier om gezond te blijven. Dit geldt niet alleen op latere leeftijd. Het is zelfs al op jonge leeftijd heel goed om met enige regelmaat te fietsen. Alleen al daarom is het zo fijn om een goed rijwiel te hebben waarmee naar de school aan de andere kant van de stad of in het volgende dorp gereden kan worden. Zo kunt u er zeker van zijn dat de jonge heer voldoende in beweging is en gezond blijft. Bovendien kan er als tweede positieve punt aan worden toegevoegd dat hij veel ervaring krijgt in het verkeer. Dit is ook belangrijk op latere leeftijd wanneer een rijbewijs gehaald moet worden.

> Jongensfiets 26 inch: Verzending = gratis op het gehele assortiment!