• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Jongensfietsen-categoriebanner

Umit jongensfiets met extra's

Een Umit jongensfiets is altijd te vinden in het gevarieerde aanbod van Fietsenopfietsen.nl. Wij bieden u in deze categorie verschillende soorten aan voor uiteenlopende leeftijdsgroepen.

6 artikel(en)

6 artikel(en)

Als u voor uw zoon op zoek bent naar een sportieve fiets in crossfiets model dan is de Umit jongensfiets een uitstekende keuze. Zeker als er extra eisen worden gesteld ten aanzien van bijvoorbeeld de wendbaarheid van het stuur of de mogelijkheid om de voeten achterop de voetsteunen te plaatsen tijdens het uitvoeren van stunts. In het aanbod vindt u ook andere modellen met een sportief karakter, zoals in de uitvoering van een mountainbike. Voor de jongere kinderen zijn er fietsen beschikbaar van Umit die over demonteerbare zijwielen beschikken.

Umit jongensfiets bestellen met gratis verzending

U kunt bij Fietsenopfietsen.nl de Umit jongensfiets van uw keuze bestellen. U kunt uw keuze maken nadat u de modellen met elkaar hebt vergeleken op basis van het ontwerp of op grond van de kleur. Het is uiteraard belangrijk om met de juiste wielmaat rekening te houden. Wij hebben daarvoor een speciale matentabel in inches beschikbaar die als richtlijn gebruikt kan worden. U profiteert van meerdere voordelen als u de fiets voor zoon bij Fietsenopfietsen.nl bestelt. In de eerste plaats bieden wij altijd gratis verzending voor iedere fiets in ons aanbod. In de tweede plaats betaalt u bij ons de scherpste prijs en in de derde plaats leveren wij direct vanuit een grote voorraad. U hoeft dan ook nooit lang te wachten op de bezorging van uw bestelling. Wij hanteren voor vroege bestellers zelfs een 24uurslevering.