• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Jongensfietsen-categoriebanner

Jongensfiets kopen: Gratis verzending in 24 uur

Het is mogelijk om het aanbod aan jongensfietsen online te sorteren op inches, merken, kleur en prijs. Dit maakt het online kopen van een goedkope jongensfiets wél erg eenvoudig.

Artikelen 1 tot 36 van 53 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 53 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Ga van tevoren na welk criteria belangrijk is voor de aankoop van uw jongensfiets. Het is ook mogelijk om eerst op inches te filteren en vervolgens op merk, kleur of prijs. Zodoende heeft u altijd een duidelijk en transparant overzicht van de aangeboden fietsen voor jongens. Bij het online kopen van een jongensfiets is het mogelijk om te betalen met behulp van iDeal, Paypal of een bankoverschrijving. Belgische bezoekers kunnen gebruikmaken van Mister Cash. Ga voor een kleur of een model dat het beste bij u past. Het bestelproces is inzichtelijk en onderverdeeld in vier overzichtelijke stappen:

1. Klantgegevens
2. Verzendwijze
3. Betaalinformatie
4. Overzicht bestelling

Deze vier worden op één duidelijke pagina getoond, zodat u niet wordt geconfronteerd met verrassingen en verborgen kosten. Popal is een Nederlandse leverancier en staat bekend om zijn scherpe prijzen voor kwaliteitsfietsen. Zie hier de Popal jongensfietsen of Popal kinderfietsen.

Kinderfiets voor jongens: een ultiem cadeau

U vindt bij ons fietsen voor jongens in allerlei stijlen. Dat maakt het mogelijk om die jongensfiets te vinden die aansluit bij het karakter en doen en laten van uw zoon. Voor sportieve jongens geldt dat een sportieve jongensfiets daar natuurlijk perfect bij aansluit en als het een stoere jongen betreft, dan kan er voor een van de stoerste modellen in ons aanbod worden gekozen. Zo zijn er nog meer jongensfietsen die een heel eigen stijl en uitstraling hebben net als dat er jongens zijn die een bepaalde voorkeur hebben voor een specifieke uitstraling van de kinderfiets voor jongens. Er is ook een speciaal aanbod voor meisjesfietsen en kinderfietsen

Naast de reguliere jongensfietsen hebben wij ook eigentijdse modellen beschikbaar in de vorm van stadsfietsen met een voorrek. Of wat te denken van een originele jongensfiets met een fraai design voor jongens die echt willen opvallen in het straatbeeld. Met een kinderfiets voor jongens maak je iedereen blij. Jongensfietsen vindt u bij ons in iedere kleur en in iedere stijl en altijd voor de scherpste prijzen. Kortom een fantastisch cadeau om weg te geven. De fiets voor jongens is een ultiem cadeau.

Tip: Zet de jongensfiets goed op slot met een AXA slot!

Goedkope jongensfietsen: voor wie?

We hebben goedkope jongensfietsen voor de allerkleintjes, kinderen op de basisschool, jongens op de middelbare school en jongeren. Bekijk de matenlabel op de productpagina’s om te kijken welke goedkope jongensfiets het beste bij u past. Wist u dat rijwiel tot 1966 de term was voor fietsen? In Vlaanderen is de term vélo populair. Bij Fietsenopfietsen.nl vindt u rijwielen, fietsen, vélo’s en goedkope jongensfietsen online. Kortom: er is voor ieder wat wils! Bijvoorbeeld voor een jongensfiets 26 inch

> Toch liever een omafiets? Hier vind je de meest actuele omafiets aanbiedingen.

Welke inchmaat is geschikt voor mijn kind?

Bij Fietsenopfietsen zijn alle type fietsen voor jongens onderverdeeld in inchmaten. Hieronder worden de verschillende inchmaten toegelicht:

10 inch jongensfiets: geschikt voor kinderen van 1-3 jaar
12 inch jongensfiets: geschikt voor kinderen van 2-4 jaar
14 inch jongensfiets: geschikt voor kinderen van 3-5 jaar
16 inch jongensfiets: geschikt voor kinderen van 4-6 jaar
18 inch jongensfiets: geschikt voor kinderen van 5-7 jaar
20 inch jongensfiets: geschikt voor kinderen van 6-8 jaar
22 inch jongensfiets: geschikt voor kinderen van 7-9 jaar
24 inch jongensfiets: geschikt voor kinderen van 8-12 jaar
26 inch jongensfiets: geschikt voor kinderen van 10-14 jaar

Een uitgebreide toelichting treft u bij deze handige deze inchmatentabel. Meer tips treft u in onze kennisbank. Tip: Laat uw kind meebeslissen over de jongensfiets. Gezellig en leuk. Op die manier weet u zeker dat de fiets geschikt is en heeft uw kind nog meer plezier van de fiets!

Tips voor het kopen van een jongensfiets

Als u de juiste inchmaat hebt gevonden voor de jongensfiets is het belangrijk om na te denken over andere aandachtspunten bij de aanschaf. Zo zijn er verschillende type fietsen waar een jongen blij van wordt. Denk hierbij aan:

 • Mountainbikes
 • Stadsfietsen
 • Transportfietsen
 • Sportieve fietsen

Naast het model en uitstraling is het ook belangrijk om na te denken over de attributen bij de jongensfiets. Wilt u er wel of geen versnellingen op? Wilt u een terugtraprem of handrem op de jongensfiets? Denk daarnaast ook na over het volgende:

 • Goede verlichting
 • Bagagedrager met snelbinders
 • Open of gesloten kettingkast
 • Jasbeschermers

Als laatste tip willen wij meegeven om een jongensfiets niet op de groei te kopen. Het is belangrijk dat uw zoon de trappers eenvoudig haalt en goed op de fiets zit. En het is mogelijk om het stuur en zadel te verstellen. Op die manier kunnen jongenfietsen toch een beetje meergroeien met uw zoon.

> Lees hier meer over de ervaring(en) met Fietsenopfietsen.nl.

Jongensfiets > fietsmerken

De jongensfietsen zijn onder te verdelen in de volgende fietsmerken:

 • Altec 
 • Popal
 • Spirit
 • Umit
 • Volare

Naast bovenstaande fietsmerken hebben we geregeld ook tijdelijke actie's bijvoorbeeld met de jongensfietsen in het Disney, Spiderman of Teletubbies thema.