• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Jongensfietsen-categoriebanner

Yipeeh jongensfiets in diverse uitvoeringen

Een Yipeeh jongensfiets hebben wij in diverse modellen voor u beschikbaar. Dat begint al bij de loopfiets die bij uitstek geschikt is voor kinderen in de leeftijd vanaf 3 jaar.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Naast loopfietsen hebben wij uiteraard ook echte fietsjes met trappers en met zijwielen beschikbaar voor de jonge kinderen. U kunt voor uw zoon dan ook de leukste Yipeeh jongensfiets bij ons kopen. De modellen zijn gevarieerd en bestaan onder meer uit uitvoeringen in de vorm van een crossfiets met kinbeschermer en sportief vormgegeven frame. De wielmaat van het model is 12 inch en dat maakt deze fiets al geschikt voor jongens in de leeftijd vanaf 3 jaar. De fietsen die over zijwielen beschikken kunnen later gebruikt worden zonder de zijwieltjes. Die zijn namelijk demonteerbaar. > Yipeeh fiets handleiding voor monteren

Yipeeh jongensfiets gemakkelijk online bestellen

Hebt u de keuze voor een Yipeeh jongensfiets gemaakt? In dat geval kunt u uw zoon snel blij maken met een geweldige fiets, want wij hanteren snelle levertijden. U kunt gelijk uw bestelling aan het winkelmandje toevoegen en het bestelproces afronden met de mogelijkheid om uit meerdere betaalmethoden een passende keuze te maken. Fietsenopfietsen.nl stelt u overigens ook in de gelegenheid om de rekening van de jongensfiets achteraf te voldoen. Dat maakt ook onderdeel uit van onze service. Met de aankoop van een fiets van het merk Yipeeh doet u in elk geval een uitstekende aankoop, want de verhouding tussen prijs en kwaliteit is meer dan uitstekend te noemen. Bestel meteen en dan verzenden wij de fiets gratis naar het opgegeven adres.