Roze kinderfietsen 18 inch: 10-40% korting

De keuze voor roze kinderfietsen 18 inch wordt vaak gemaakt aan de hand van de zeer Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
 1. SJOEF Classic Meisjesfiets 18 inch - Roze SJOEF Classic Meisjesfiets 18 inch - Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 209,00 Speciale prijs 155,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. SJOEF Dolly Meisjesfiets 18 inch - Roze (tweede kansje) SJOEF Dolly Meisjesfiets 18 inch - Roze (tweede kansje)
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 209,00 Speciale prijs 155,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. LOL Surprise Meisjesfiets 18 inch - Roze LOL Surprise Meisjesfiets 18 inch - Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 299,95 Speciale prijs 219,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 4. LOL Surprise Meisjesfiets 18 inch - Roze LOL Surprise Meisjesfiets 18 inch - Roze
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs 299,95 Speciale prijs 219,95
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

4 producten in totaal

Filteren
gunstige prijs. Het maakt immers niet uit welk model uit het assortiment wordt gekozen, er kan altijd in grote mate op de kosten bespaard worden. De 18 inch roze kinderfiets is te krijgen met tientallen procenten korting op de aanschafprijs. Dat begint al met een verlaging van de prijs met 10 procent, maar kan wel op lopen tot wel 40 procent. Bovendien komt het ook met enige regelmaat voor dat er andere kortingen en voordelen bij opgeteld kunnen worden.

De korting is echter natuurlijk niet de enige aanleiding om en roze 18 inch kinderfiets te kopen. Er zijn diverse andere zaken met betrekking tot bijvoorbeeld de kwaliteit die ook geboden kunnen worden. Dit komt omdat alle modellen in het aanbod van fabrikanten komen die bekendstaan om het leveren van kwaliteit. Daardoor hoeft er dus niets in de weg te staan om direct één van de fietsen aan te schaffen. Er is immers altijd voldoende keus door de ruime voorraad.

Kinderfiets 18 inch in het roze: wat zit erop?

Welke onderdelen zijn nu eigenlijk echt belangrijk wanneer het gaat om een 18 inch kinderfiets in het roze? Natuurlijk is voor een kind de kleur van belang, maar voor ouders zijn natuurlijk andere factoren doorslaggevend. Het is dan immers vooral zaak om een fiets te vinden die van goede kwaliteit is en waar veilig op gereden kan worden. Hoe beter dit verzorgd is, hoe langer de roze 18 inch kinderfiets meegaat. Zaken die tellen zijn:

 • De juiste remmen, vaak een terugtrap- en een handrem
 • Reflectoren in de wielen
 • Een luide bel op het stuur
 • Verstelbaar zadel
 • Verstelbaar stuur

Het is in alle gevallen zeer belangrijk dat de roze kinderfiets 18 inch voldoende veiligheid op de weg biedt. Het is belangrijk dat alle tochten die op een fiets gemaakt moeten worden zonder zorgen gemaakt kunnen worden. Of dit nu een rit naar school betreft, of een tochtje in de vrije tijd, maakt daarbij geen verschil. Daarom is het bijvoorbeeld ook van belang dat er goed geremd kan worden en dat het kind goed zichtbaar is en zich kan laten horen. Kijk daarom altijd naar de aanwezigheid van deze kenmerken.

> Omafiets 18 inch kopen: Kortingen tot wel 40%!

Stap voor stap leren fietsen

Voor op een roze kinderfiets 18 inch gestapt kan worden zal een kind eerst een aantal andere fases moeten doorlopen. Vaak begint dat met een driewieler, maar in steeds meer gevallen is ook een loopfiets een goede optie. Zo is het bijvoorbeeld op een loopfiets goed mogelijk om te leren omgaan met balans. Later, wanneer op echte fietsen gereden kan gaan worden, kan dit zeer goed van pas komen. Het is wel zo dat het slim is om eerst met zijwieltjes te rijden wanneer daadwerkelijk op een fiets met trappers gereden gaat worden.

> Vandaag besteld = Gratis verzending binnen 24 uur: Bekijk nu onze meidenfietsen!