Sorteren op:

Altec kinderfiets: Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis!

Waarom genoegen nemen met een fiets van een buurjongetje als je er één voor jezelf kan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

125 producten in totaal

Filteren

125 producten in totaal

Filteren
hebben? In ons ruimte assortiment vind jij de Altec kinderfiets voor je dochter of zoon in een kleur en uitvoering naar keuze. Zo kunnen zij te pas en te onpas hun fiets pakken wanneer zij daar behoefte aan hebben. Prettig, want door veel oefenen, krijgen kinderen fietsen snel onder de knie. Bekijk al onze kinderfietsen van Altec. Een Altec kinderfiets is bij ons al verkrijgbaar vanaf 12 inch.

Altec kinderfiets vanaf wielmaat 12 inch

Weet jij welke maat kinderfiets je moet aanschaffen voor je kind? Afhankelijk van de lichaamslengte van je kind, kijk je naar Altec kinderfietsen in één inchmaat. Hoewel de binnenbeenlengte bij volwassenen de doorslag geven voor de framemaat, kijken we hier bij kinderen niet naar. Bij kinderfietsen van Altec kijk je de wielmaat, ofwel de maat in inches. Dit wordt bepaald door de lichaamslengte, leeftijd en kledingmaat van je kind. De focus leggen we op de lichaamslengte, omdat de kledingmaat en de leeftijd bij kinderen van dezelfde leeftijd wel eens kan verschillen.

Ben je op zoek naar een kinderfiets van Altec voor je 3-jarige kind. Meet dan zij of haar lengte op. Meestal zij kinderen van deze leeftijd rond de 95 cm. Bij deze lichaamslengte hoort een Altec kinderfiets van 12 inch. Naast deze wielmaat, verkopen wij ook kinderfietsen van Altec van andere inchmaten als:

 • 14 inch
 • 16 inch
 • 18 inch
 • 20 inch
 • 22 inch
 • 24 inch
 • 26 inch

Kinderen met een lichaamslengte vanaf 145 cm gaan over naar volwassen fietsen met wielmaat 28 inch.

Tip: maak gebruik van de matentabel om te kijken welke wielmaat voor jouw kind geschikt is. Je kunt de Altec fiets voor je kind gelijk online bestellen bij Fietsenopfietsen.nl en daarbij profiteren van de scherpste prijs in combinatie met gratis verzending.

Stel je ideale kinderfiets van Altec samen

Een super strakke uitvoering Altec kinderfiets waarmee je zoon zich onwijs stoer voelt. Of een blinkend roze fiets waar je kleine meid zich een Disney prinses waant. Al onze Altec kinderfietsen zijn dromen op wieltjes. Bekijk ons aanbod kinderfietsen van Altec en geef je wensen door in het filtermenu. Bekijk de opties en kies:

 • Je favoriete kleur
 • De hoeveelheid versnellingen
 • De serie
 • Wel of geen voorrek

Bekijk ook de volare kinderfiets!

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.