• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Kinderfietsen-categoriebanner

Altec kinderfiets: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

U krijgt bij het zoeken naar een Altec kinderfiets een ruime keuze uit vele modellen die in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl beschikbaar zijn. Wij bieden van dit merk kinderfietsen aan in het model van een crossfiets voor, maar ook kun je een keuze maken voor een omafiets, sportieve fiets of bijvoorbeeld voor een transportfiets.

Artikelen 1 tot 36 van 141 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artikelen 1 tot 36 van 141 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Zo is er werkelijk voor elk kind een geschikte Altec kinderfiets te vinden bij Fietsenopfietsen.nl. Bovendien kan er rekening gehouden worden met speciale wensen, zoals met de kleur of met een fiets die al dan niet over versnellingen beschikt.

Altec kinderfiets vanaf wielmaat 12 inch

Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u terecht voor een Altec kinderfiets vanaf wielmaat 12 inch. Wij hebben voor kinderen van verschillende leeftijden fietsen van dit merk beschikbaar, zodat u ook een fiets kunt kopen met wielmaat 16 inch, 24 inch of 26 inch. Voor de grotere kinderen kunt u een van de fietsen bestellen met wielmaat 28 inch. Maak eventueel gebruik van de matentabel om te kijken welke wielmaat voor uw kind geschikt is. U kunt de Altec fiets voor uw kind gelijk online bestellen bij Fietsenopfietsen.nl en daarbij profiteren van de scherpste prijs in combinatie met gratis verzending. Bij ons hebt u de keuze uit meerdere mogelijkheden om te betalen. Zo kunt u meteen bij de bestelling afrekenen of de keuze maken om na ontvangst van de bestelling pas te betalen. Kies wat het beste bij u past en rond de bestelling af, zodat wij de fiets snel kunnen verzenden.