Sorteren op:

Crème kinderfiets: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

Als een crème kinderfiets het uitgangspunt is om op zoek te gaan, dan hebt u bij Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
per pagina
Fietsenopfietsen.nl een ruim assortiment tot uw beschikking. Wij bieden u namelijk in de eerste plaats al de mogelijkheid om een crème kinderfiets uit te zoeken van verschillende merken. Daarnaast zijn er ook uiteenlopende ontwerpen en kunt u specifiek op zoek gaan naar een kinderfiets voor jongens of meisjes. De merken waarvan wij in ons aanbod crèmegekleurde kinderfietsen beschikbaar hebben, zijn onder meer Popal, Vogue en Altec. Dat zijn elk gerenommeerde fietsmerken die uiteraard voor de beste kwaliteit en originele uitstraling garant staan.

Kinderfiets crème vanaf 12 inch

De kleinste kinderfiets crème die wij in het assortiment hebben opgenomen is het model beachcruiser van Popal met wielmaat 12 inch en is van zijwielen voorzien. Dit model is tevens beschikbaar in wielmaat 14 inch. Als uw kind al groter is en zelfstandig kan fietsen, dan hebben wij eveneens een divers aanbod. Wij hebben leuke meisjesfietsen en transportfietsen voor kinderen beschikbaar in een crèmekleur, waarbij er al dan niet in andere kleuren accenten zijn aangebracht. Bijvoorbeeld een crèmegekleurd frame in combinatie met een bruin zadel. U kunt alle kinderfietsen die aan uw kleurvoorkeur voldoen met elkaar vergelijken om zo tot een keuze te komen. Bij Fietsenopfietsen.nl is het heel gemakkelijk om de fiets online te bestellen met keuze uit meerdere betaalwijzen en uiteraard met onze service van gratis verzending. U kunt bij ons bovendien rekenen op een snelle levering van uw bestelling. Binnen 24 uur of binnen twee werkdagen.

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.