Sorteren op:

Groene kinderfiets 12 inch: Gratis bezorging!

Als u een groene kinderfiets 12 inch zoekt, dan hebt u bij Fietsenopfietsen.nl onder meer de Lees door

Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

6 producten in totaal

Filter
per page
mogelijkheid om een fiets met een sportief ontwerp te selecteren. Wij hebben namelijk voor de kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar uiteenlopende modellen beschikbaar in verschillende kleuren. Als de voorkeur bij u uitgaat naar een groene kinderfiets 12 inch, dan kunt u uit meerdere modellen een keuze maken. Wij hebben fietsjes met groen als basiskleur die aangevuld worden met andere kleuren, zoals met geel of zwart. U kunt de afbeeldingen bekijken, de specificaties doornemen en inzoomen op de details om daarna een keuze te maken.

Kinderfiets groen 12 inch in de ochtend bestellen en morgen geleverd

U kunt bij Fietsenopfietsen.nl op meerdere gebieden profiteren. In de eerste plaats hanteren wij aantrekkelijke prijzen en daarnaast bieden wij u een gratis verzending van de bestelling aan. Verder geldt dat u bij het bestellen van de kinderfiets groen 12 inch in de ochtend op onze snelle bezorgservice mag rekenen en de bestelling morgen al in ontvangst kunt nemen. Op uw huisadres of eventueel op een ander afleveradres als dat u beter uitkomt. De bezorging schuift maar een werkdag op als de bestelling later is gedaan. Voor wat betreft het afrekenen bieden wij u gemak en de optie om gelijk te betalen als u aan het einde van de bestelprocedure bent gekomen. U kunt onder meer iDeal selecteren of PayPal om de rekening te voldoen, maar er zijn nog meer opties beschikbaar.

Wat houdt 12 inch in voor een kinderfiets?

Inch is de Engelse maateenheid die gebruikt wordt om de juiste grote van een fiets te bepalen. 12 inch is geschikt voor kleine kinderen rond de 95 cm. Dit komt neer op een leeftijd tussen 2 - 4 jaar.

Worden de zijwieltjes standaard meegeleverd?

Ja, alle kinderfietsen van 12 inch zijn voorzien van zijwieltjes. Dit om de veiligheid van je kind te bevorderen. Wanneer de zijwieltjes niet meer nodig zijn, kun je deze heel eenvoudig demonteren.

In hoeveel kleuren zijn de 12 inch fietsen beschikbaar?

De 12 inch fietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar: 14+ kleuren! Vink de gewenste basiskleur aan in het filtermenu en je vindt alle fietsen met deze kleur. Vaak gecombineerd met een andere vrolijke kleur of met bijvoorbeeld een superleuk Disneythema.