• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Kinderfietsen-categoriebanner

Kinderfiets kopen: Gratis verzending!

Een kinderfiets (vaak wordt ook de term 'kinderfietsje' gebruikt) is een leuke verrassing of cadeau voor ieder kind. Kinderfietsen zijn er in allerlei soorten en maten en online goedkoop verkrijgbaar.

Artikelen 1 tot 36 van 475 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 475 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bij het online bestellen van een goedkope kinderfietsje is het belangrijk dat u rekening houdt met de maten en de leeftijd van het kind. De kinderfietsen worden in diverse inch maten aangeboden. Fietsenopfietsen.nl biedt zijn klanten kinderfietsen aan van 12”, 14”, 16”, 18”, 20”, 22”, 24” en 26 inch. Deze zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 14+ jaar. De inchmaten zijn als volgt verdeeld:

Inches               

Lichaamslengte

Leeftijd

Kledingmaat

>> 10 inch

85-100

1-3 jaar

85-100

>> 12 inch

95 cm

2-4 jaar

90-105

>> 14 inch

100 cm

3-5 jaar

98-108

>> 16 inch

105 cm

4-6 jaar

103-118

>> 18 inch

110 cm

5-7 jaar

110-123

>> 20 inch

115 cm

6-8 jaar

118-128

>> 22 inch

122 cm

7-9 jaar

124-134

>> 24 inch

130 cm

8-12 jaar

130-142

>> 26 inch

145 cm

10-14 jaar

140-156

>> 28 inch

145+ cm

boven 12 jaar

Volwassen

 Deze richtlijnen zijn opgesteld aan de feedback van onze klanten. Let wel op! Dit zijn richtlijnen en geen officiële maten. Populaire maten bij ons zijn:

Een kinderfietsje kopen is eenvoudig bij Fietsenopfietsen. Kies een fiets die het beste bij u past en doorloop het simpele bestelproces in 4 stappen. Een fiets kopen, doet u bij Fietsenopfietsen.nl!

Kinderfietsjes naar wens voor ieder kind

Kinderen zijn altijd dolblij met een nieuwe kinderfiets. Zeker als deze ook nog volledig aan de verwachtingen voldoet. het aanbod met kinderfietsjes in onze kinderfietsenwinkel is gelukkig zo gevarieerd dat er aan vrijwel alle verwachtingen van kinderen kan worden voldaan. Bijvoorbeeld ten aanzien van de kleur van het fietsje. Meisjes kiezen misschien liever voor roze en jongens voor blauw of voor een stoere combinatie van rood met zwart of groen met grijs. Kinderfietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar in ons assortiment, zodat die verwachting in elk geval kan worden waargemaakt. Wij hebben kinderfietsen in alle kleuren van de regenboog, maar de meest populaire kleuren zijn: de blauwe kinderfiets, rode kinderfiets, roze kinderfiets en de witte kinderfiets.

Zeker als uw zoon of dochter begint met fietsen is een kinderfiets met zijwieltjes natuurlijk ontzettend belangrijk. Kies een goede kinderfiets zijwieltjes waarmee uw kind veilig kan oefenen. Met zijwieltjes kunt u zelf bepalen hoe snel uw kind leert fietsen. Het is namelijk mogelijk om kinderfiets zijwieltjes steeds hoger te stellen, waardoor uw kind steeds meer zelf het evenwicht moet bewaren. De zijwieltjes kunt u zelf eenvoudig verwijderen als de tijd is gekomen dat uw zoon of dochter klaar zijn voor het echte werk. 

De stijl/design van het kinderfietsje is een belangrijk punt waar veel ouders zich op verkijken. Wist u dat het heel erg leuk is om uw kind mee te laten beslissen over welke kinderfiets hij of zij wil? Maak het makkelijk voor uw kind en kies zelf één tot vijf verschillende kinderfietsjes uit en vraag dan wat ze er zelf van vinden. Een leuke tip die het kopen van een goedkoop kinderfietsje erg leuk maakt!

Let ook op de stijl bij het kopen van een kinderfiets, want het ene kind wil echt stoer lijken en een ander kind wil graag de blits maken met een originele stadsfiets of een kinder omafiets. Door met de wensen rekening te houden kan bij Fietsenopfietsen.nl altijd de ideale kinderfiets gevonden worden. Neem ook even de aandachtspunten door voor het kopen van een van de kinderfietsjes. 

> Benieuwd naar de recensies? Lees de ervaringen van Fietsenopfietsen.nl.

Extra aandachtspunten bij het kopen van een kinderfiets

Naast de inch maten zijn er nog aantal belangrijke factoren waar u rekening mee kan houden tijdens het kopen van een fiets voor kinderen. De veiligheid van een kind is het allerbelangrijkste. Het is daarom belangrijk dat uw kind eenvoudig en gemakkelijk kan op en afstappen. Uw kind moet zich veilig voelen op de fiets. Laat haar meekijken bij de kinderfietsen en vraag welke fiets zij leuk vindt. De breedte van het stuur is ook een belangrijke factor. Kijk in de productomschrijving of deze in hoogte verstelbaar is, hetzelfde geldt voor het zadel. Wij wensen u alvast veel fietsplezier!

Nog een aanrader van: "Wat de perfecte kinderfiets is, is voor iedereen verschillend. Prijs, kleur, afmetingen en overige productspecificaties zijn belangrijk. Echter, zoek rustig op uw gemak naar een fiets en neem daarvoor alle tijd die u nodig heeft. Ga gestructureerd te werk, want het aanbod aan online kinderfietsen is uitgebreid en divers. Een puntenlijstje is bijvoorbeeld een handig hulpmiddel om uw zoektocht beter te structureren.

p.s. bij de jongensfiets of meisjesfiets treft u ook een passend aanbod. 

Fietsen met kinderen tips + beste kinderfiets

Fietsen met kinderen is niet alleen erg leuk om te doen maar ook nog eens gezond. Lekker de natuur in met hele gezin of met uw zoon of dochter. Kinderen fietsen erg graag. Is er bij u in de buurt een natuurgebied aanwezig? Trek er dan op uit en vergeet vooral niet oud brood mee te nemen voor de eendjes. Voor uw kind hartstikke leuk en tevens een goede afleiding van het fietsen zelf. Een kinderfietsje is licht qua gewicht en dus makkelijk mee te nemen in de auto. Zoek op het internet eens op de zoektermen 'kindvriendelijke fietsroutes' en u treft tal van bronnen met leuke fietsroutes geschikt voor kinderen. Vergeet niet om een fietsslot te kopen dat ervoor zorgt dat uw kind zijn of haar fiets goed op slot kan doen. Het zou zonde zijn als het kinderfietsje wordt gestolen. Onze ABUS sloten kunnen diefstal voorkomen.

Het zoeken van de beste kinderfiets is wellicht op het eerst oog erg lastig vanwege het grote online aanbod. Er is niet één fiets voor kinderen die de titel 'beste kinderfiets' kan dragen. Daarom adviseren wij al onze klanten om vooral te kijken naar de specificaties en dit mee te nemen in de beslissing om een fiets wel of niet te kopen. Veiligheid is het allerbelangrijkste. Een goede kinderfiets is dus veilig en voldoet op de tweede plaats aan uw gewenste specificaties en voorkeuren. Zoals eerder beschreven is het een leuk idee om tijdens de aanschaf van een fiets voor kinderen uw kind mee te laten beslissen. De modellen van de kinderfiets zijn heel gevarieerd, denk aan kinder omafietsen, kinder beach cruiser, kinder transportfietsen, en nog veel meer!

Voor het bepalen van de ideale kinderfiets maat houdt u rekening met de lichaamslengte en kledingmaat van uw kind.

> Nieuw in het assortiment: de 2 in 1 loopfietsjes

Kinderfiets merken

De merken van de kinderfiets treft u op iedere pagina, dus ook bij de inchmaten, aan de linkerkant van het scherm. Zo kunt u altijd en overal kiezen welk kinderfiets merk bij welke inchmaat of kleur verkrijgbaar is. Ieder kinderfiets merk heeft een eigen kenmerkende stijl. Zo is de Popal kinderfiets eenvoudig qua prijs maar uiterst scherp geprijsd. De volgende kinderfiets merken zijn verkrijgbaar in onze kinderfietsenwinkel:

 • Altec
 • Highlander
 • Popal
 • Nostalgia
 • Olfie
 • Troy
 • Umit
 • Vogue
 • Volare
 • Yipeeh

Een kinderfiets online kopen is erg in trek vanwege de scherpe prijzen en de hoge kwaliteit. Bij ons vindt u de beste kwaliteit voor de beste prijs kinderfiets.

Kijkt u liever naar een assortiment dat geschikt is voor de leeftijd van uw kind? Dat kan ook! We hebben de kinderfietsjes gesorteerd op basis van leeftijd. Hieronder vindt u de verwijzingen naar kinderfietsen geschikt voor diverse leeftijden.