• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Kinderfietsen-categoriebanner

Popal kinderfiets: korting tot 40%!

Zoekt u een Popal kinderfiets voor uw zoon of dochter? Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u uit een breed aanbod een keuze maken met een gevarieerd assortiment voor jongens en meisjes.

Artikelen 1 tot 36 van 223 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 223 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

U kunt bij ons voor kinderen in de leeftijd vanaf 2 jaar tot en met 9 jaar een keuze maken voor een Popal kinderfiets. 12 inch is bijvoorbeeld het kleinste kinderfietsje van Popal en geschikt voor kinderen met een leeftijd van 2 jaar. Liever een Popal omafiets, jongensfiets of meisjesfiets? Bekijk het complete aanbod en druk op Popal fiets.

Popal kinderfiets in vrolijke kleuren

U kunt uw kind op een Popal kinderfiets laten rijden die het straatbeeld met kleur verrijkt. De kleuren van de kinderfietsen van dit merk variëren van een combinatie met groen en grijs tot roze en wit en van groen met geld tot rood en blauw. Uiteraard zijn er diverse modellen beschikbaar, zodat u ook met de uitstraling van de oerdegelijke Popal kinderfiets rekening kunt houden. Bovendien vindt u deze kinderfietsen nergens goedkoper. Hier leest u meer hoe u de Popal fiets in elkaar kunt zetten.

De juiste inchmaat kiezen voor de Popal kinderfiets

Als u een nieuwe Popal kinderfiets gaat aanschaffen voor uw zoon of dochter is het belangrijk dat u de juiste maat uitzoekt. Een verkeerde inchmaat kan er namelijk voor zorgen dat uw kindje niet veilig op de fiets zit. Een te kleine fiets zorgt ervoor dat uw kind niet goed kunt fietsen. Een te grote fiets zorgt ervoor dat uw kind niet met de voeten bij de grond kan. Houdt de volgende richtlijnen aan voor het uitzoeken van een inchmaat:

12 inch: 2-4 jaar + lichaamslengte 95 cm                            22 inch: 7-9 jaar                   + lichaamslengte 122 cm
14 inch: 3-5 jaar + lichaamslengte 100 cm                          24 inch: 8-12 jaar                + lichaamslengte 130 cm
16 inch: 4-6 jaar + lichaamslengte 105 cm                          26 inch : 10-14 jaar             + lichaamslengte 145 cm
18 inch: 5-7 jaar + lichaamslengte 110 cm                          28 inch: boven de 12 jaar  + lichaamslengte 145+ cm
20 inch: 6-8 jaar + lichaamslengte 115 cm

Het is belangrijk dat u voornamelijk kijkt naar de lichaamslengte van uw zoon of dochter. Stel dat uw kindje 8 jaar is en 110 cm lang. Dan is het beter om een Popal kinderfiets 18 inch te nemen in plaats van een kinderfiets Popal 20 inch. Wij verkopen diverse modellen van Popal. De Popal Daily Dutch fiets is de meest populaire Popal fiets. 

Fietsen met kinderen: onze tips!

Het is heerlijk om met het hele gezin te fietsen tijdens een zonnige dag. Alleen komt het helaas vaak voor dat jullie als ouders er meer zin in hebben dan de kinderen. Het kan ook voorkomen dat uw kinderen nog niet goed op hun Popal kinderfiets kunnen fietsen. Er zijn talloze leuke fietsroutes die kindvriendelijk zijn, het zou zonde zijn als jullie deze niet kunnen afleggen. Hier zijn een aantal tips als uw kindje zelf nog niet goed kan fietsen:

 • Gebruik een fietsstoeltje voor- of achter op de fiets
 • Gebruik een fietswagentje
 • Gebruik een aanhangfiets

Als uw zoon of dochter geen zin heeft kunt u een aantal dingen proberen waardoor ze wel zin krijgen om te fietsen op hun nieuwe Popal kinderfiets:

 • Zorg voor een beloning als ze meegaan
 • Voorkom dat u te lange etappes aflegt
 • Geef uw kind het initiatief

Daarnaast zijn er nog een aantal algemene tips die wij willen meegeven als u gaat fietsen met uw zoon of dochter:

 • Denk aan de veiligheid op de fiets, een helm, kniebeschermers en elleboogbeschermers kunnen in het begin geen kwaad
 • Zorg voor voldoende eten en drinken tijdens de fietstocht
 • Leg kindvriendelijke routes af die relatief kort zijn
 • Zorg voor voldoende pauzes tijdens de fietstocht
 • Zorg ook voor ander plezier, neem een spelletje mee of bedenk een spelletje voor onderweg

Kortom genoeg tips om gezellig met het gehele gezin te fietsen. Kies een goede Popal kinderfiets uit en ga op pad!

> Naast fietsen en fietsaccessoires vindt u bij Fietsenopfietsen ook leuke gadgets zoals deze goedkope hoverboards.