Sorteren op:

Rode kinderfietsen: korting tot 40%!

Wij bieden u een ruim assortiment van kinderfietsen met een rode kleur. Hier vindt u vele Lees door

Van laag naar hoog sorteren

20 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

20 producten in totaal

Filteren
per pagina
verschillende fietsen voor jongens en meisjes van elke leeftijd. Zo kunt u kiezen uit een rode kidracer jongensfiets of een rode oma transportfiets. De fietsen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zo kunt u kiezen voor rode fietsen met een grootte van 12 inch. Maar u kunt ook kiezen voor kinderfietsen met een grootte van 20 inch. Fietsenopfietsen.nl heeft een handig overzicht van deze maten. Dit overzicht laat zien welke maat bij welke leeftijd en lengte past. Deze kinderfietsen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn zeer veilig. Met deze fietsen kunt u uw zoon of dochter veilig van A naar B laten reizen. Met deze fietsen kunt u uw kind met een gerust hart laten rondfietsen. Om een goede rode kinderfiets te vinden heeft u uiteraard een aantal eisen gesteld. Om de keuze voor u eenvoudiger te maken kunt u hier filteren op bepaalde factoren zoals prijs, merk en maat.

Hoe bestelt u een rode kinderfiets?

Het begint uiteraard met het invullen van uw persoonlijke gegevens. Wanneer u dit hebt gedaan moet u een verzendwijze aanduiden. Daarna moet u gaan betalen, wij bieden u verschillende mogelijkheden aan om uw fiets af te rekenen. U kunt betalen met Ideal, PayPal, creditcard of bankafschrift. En mocht u in België wonen dan kunt u betalen met Mister Cash. Nadat u heeft betaald komt u aan bij het laatste deel van het bestelproces. Hier krijgt u een overzicht van uw bestelling. Het is zeer eenvoudig om een rode kinderfiets te bestellen bij Fietsenopfietsen.nl.

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.