• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Kinderfietsen-categoriebanner

Umit kinderfiets: Vóór 13.00 uur besteld = morgen in huis!

De Umit kinderfiets staat bekend om de sportieve uitstraling en uiteraard maken deze kinderfietsen deel uit van het aanbod van Fietsenopfietsen.nl. De sportieve uitstraling van de fiets krijgt verder vorm doordat er ook is gedacht aan de flexibiliteit en wendbaarheid van de fiets.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Bijvoorbeeld bij het model Umit BMX die overigens in meerdere kleuren leverbaar is. Het stuur van dit type Umit kinderfiets is bijvoorbeeld 360 graden wendbaar en achterop zijn er voetsteuntjes om te kunnen stunten met de fiets. Er zijn ook andere modellen in het aanbod, zoals de Umit Soprano die gelet op de wielmaat voor de wat oudere en grotere jongens geschikt is om op te fietsen.

Umit kinderfiets vanaf wielmaat 16 inch

De Umit kinderfiets is bij ons verkrijgbaar vanaf wielmaat 16 met keuze uit meerdere modellen. Zo is er een model dat met zijwielen wordt geleverd en een model zonder zijwielen. Overigens kan er bij de keuze voor een van deze kinderfietsen met de voorkeur voor een kleur en bepaalde specificaties rekening worden gehouden. Zo hebben wij in wielmaat 20 inch van dit merk de groene Umit No Fear BMX beschikbaar, maar ook het BMX model in zwart en rood. Bekijk de afbeeldingen maar eens om een eerste vergelijking te maken en neem dan de specificaties door. Zo kan een overwogen keuze worden gemaakt voor een geweldige kinderfiets die u gelijk online kunt bestellen bij Fietsenopfietsen.nl. U betaalt bij ons de laagste prijs en er worden bovendien geen verzendkosten in rekening gebracht.