• Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Voor 13.00 uur besteld
  = morgen in huis
 • Niet goed?
  geld terug
 • Achteraf betalen
  mogelijk
 • Welke maat fiets?

Kinderfietsen-categoriebanner

Yipeeh kinderfiets: Verzending = gratis!

Een Yipeeh kinderfiets is bij ons beschikbaar vanaf wielmaat 12 inch en deze fietsen worden uiteraard met zijwielen geleverd. De zijwielen kunnen gedemonteerd worden zodra uw zoon of dochter zelfstandig in staat is om te fietsen en goed het evenwicht kan bewaren.

7 artikel(en)

7 artikel(en)

In ons aanbod kunt u zowel voor jongens als voor meisjes terecht als u op zoek bent naar een Yipeeh kinderfiets. Wij hebben standaard fietsen voor kinderen in de aanbieding, maar bieden ook de gelegenheid om bijvoorbeeld een houten loopfiets voor meisjes te kopen of een stoere loopfiets in wielmaat 12 inch.

Yipeeh kinderfiets vooraf of achteraf betalen

De service van Fietsenopfietsen.nl gaat heel ver als u eenmaal een Yipeeh kinderfiets bestelt. Zodra u bezig bent met het bestelproces worden al verschillende opties aangeboden met betrekking tot onder meer het betalen. U mag namelijk bij ons van de gelegenheid gebruikmaken om achteraf te betalen. Dat houdt in dat u de rekening achteraf na ontvangst van de bestelling pas hoeft te voldoen. Vooraf betalen is echter ook gemakkelijk en daarvoor bieden wij meerdere opties om uit te kiezen. Betalen met iDeal is heel simpel, maar dat geldt ook voor het betalen van de kinderfiets door van PayPal gebruik te maken. De verschillende betaalopties maken deel uit van onze klantgerichte service en dat is uiteraard ook van toepassing op onze snelle bezorgservice en de gratis verzending, waar u altijd van profiteert. Mocht u toch niet tevreden zijn over het product, dan betalen wij gewoon het bedrag terug. > Yipeeh fiets monteren?