Sorteren op:

Kiyoko Mountainbike 27,5 inch: gratis thuisbezorgd!

De 27 inch Kiyoko mountainbike heeft speciale banden met uitstekende noppen, zodat de banden een optimaal Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
grip hebben op de ondergrond. De banden van mountainbikes zijn dan ook een stuk breder dan die van normale fietsen. Dit zorgt er ook voor dat de fiets comfortabeler is op een hobbelige ondergrond dan een stadsfiets. Deze Kiyoko mountainbikes zijn gemaakt om makkelijk te manoeuvreren, zo kunt u met deze fiets tijdens het mountainbiken korte bochten draaien. Dit doet de fiets zonder in te leveren op stevigheid van het frame, want deze is namelijk gemaakt van metaal. Er zijn ook mountainbikes met nog dikkere banden, maar dat heeft als nadeel dat er meer kracht gezet moet worden om de fiets dezelfde snelheid te laten gaan.

27 inch Kiyoko Mountainbike: onderhoud is belangrijk

Elke mountainbiker weet dat het belangrijk is om de fiets in optimale staat te behouden, en dit kunt u alleen doen door de mountainbike goed te onderhouden. Dit begint al bij de simpelere handelingen, zoals het schoon houden van de fiets. Omdat het frame van de mountainbikes van staal is kunt u deze het beste onderhouden met speciale siliconenspray, dit zorgt er als het ware voor dat er een kleine laag over het staal komt. Deze laag geeft beschermingen tegen stof, oppervlakkige krasjes en verschillende soorten roest. De meeste mensen weten wel dat het belangrijk is de banden te controleren op oneffenheden, profieldiepte en of er geen voorwerpen in zitten. Daar stopt de controle echter niet. Het is namelijk ook belangrijk om de rest van het wiel te controleren op de volgende punten:

  • Zijn de spaken nog intact?
  • Zit het wiel nog goed gemonteerd aan het frame?
  • Is er geen roestvorming rond het wiel te zien?
  • Zijn de velgen nog in goede staat?

> Toch een grotere maat nodig? Bekijk dan eens de Kiyoko mountainbike 29 inch!

Veelgestelde vragen

“Is het verstandig om een fietsverzekering af te sluiten voor mijn mountainbike?”

Dat hangt er vanaf waartegen u de mountainbike wilt verzekeren, alleen tegen diefstal of ook tegen schade? Gaat u mountainbiken in een verlaten gebied dan is de kans op diefstal klein, maar de kans op schade aan de fiets groot. Gebruikt u de fiets ook in de stad dan is een fietsverzekering zeker aan te raden, omdat mountainbikes een geliefd doelwit zijn voor fietsendieven. De verzekeraar stelt dan wel de eis dat u de mountainbike op slot zet met een goedgekeurd kettingslot.

“Is een mountainbike makkelijk te vervoeren naar mijn vakantiebestemming?”

De meeste mountainbikes zijn makkelijk uit elkaar te halen, zodat het frame het grootste onderdeel is. Je kunt de banden, ketting en trappers namelijk makkelijk demonteren. De losse onderdelen kun je vervolgens apart meenemen, en de kans is groot dat het frame dan in een kofferbak past.

> Vandaag besteld, morgen in huis: De kiyoko mountainbike 24 inch!