Sorteren op:
Lila damesfietsen

Lila damesfietsen worden door Fietsenopfietsen.nl aangeboden met wielmaat 28 inch. Dat betekent dat meiden vanaf een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
leeftijd van een jaar of 12 er al op kunnen fietsen. De damesfiets lila is ontwikkeld voor volwassenen. Het stuur en het zadel is altijd verstelbaar. Dat maakt het ook mogelijk dat jonge meiden al op damesfietsen lila kunnen fietsen. De kleur is natuurlijk bijzonder en dat geldt eveneens voor de designs.

Fietsenopfietsen.nl staat garant voor de kwaliteit van damesfietsen lila. Dat komt doordat wij uitsluitend kwaliteitsfietsen van topfabrikanten aanbieden. U bent er bij de aanschaf van een lila damesfiets dan ook van verzekerd een aankoop te doen waar u vele jaren plezier aan kunt beleven. Het design en de unieke eigenschappen zijn bepalend voor het gebruiksdoel en daarmee kunt u dan ook rekening houden bij het maken van een keuze.

Damesfiets lila geleverd met gratis verzending

U kunt goedkoop slagen in de aanschaf van een lila damesfiets 28 inch, want wij hanteren zeer voordelige prijzen. Bovendien profiteert u daarnaast nog eens van de gratis verzending, want verzendkosten voor de damesfietsen lila worden door ons niet in rekening gebracht. U kunt verder snel over de lila damesfiets beschikken. De bestelling kan de volgende dag geleverd worden als het bestelproces voor 13.00 uur is afgerond.

> Bekijk al onze goedkope damesfietsen!

Zet de fiets goed op slot!

Voor wat betreft de betaling van de aankoop van een lila damesfiets geldt dat wij meerdere opties bieden, waaruit u een keuze kunt maken. U kunt bijvoorbeeld direct betalen tijdens de bestelprocedure of de keuze maken de bestelling af te wachten. Dan hoeft u de rekening pas na ontvangst van de bestelling te voldoen. Wij raden voor alle lila damesfietsen aan om op diefstalgevoelige locaties van twee sloten gebruik te maken. Of in elk geval van een slot, waarmee de fiets vastgemaakt kan worden aan een object.

> Bekijk ook eens onze transportfietsen!

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.