Sorteren op:

Lila moederfietsen: tot 40% voordeel!

Lila moederfietsen beschikken over unieke kenmerken. De fietsfabrikanten die dit type damesfietsen ontwikkelen, hebben namelijk bij Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
het ontwerp van lila moederfietsen ervoor gezorgd dat de opstap extra laag is. Een extra lage opstap betekent dat u met een kind in het fietsstoeltje voorop en eventueel nog met een kind achterop de fiets goed onder controle kunt houden. Er wordt de nodige stabiliteit en evenwicht geboden en het opstappen is uiteraard heel eenvoudig. Dat geldt uiteraard ook voor het afstappen.

De moederfietsen lila kunnen overigens langer dienst doen dan uw kind in het fietsstoeltje voorop de fiets kan worden meegenomen. De kwaliteit is uitstekend en u doet dan ook een duurzame aankoop die jaren meegaat als u de keuze laat vallen op een moederfiets lila. Het comfort en het gemak blijven namelijk aanwezig als u zonder kinderen op de fiets stapt.

Moederfiets lila binnen een dag geleverd

Het is natuurlijk prettig om te weten dat als u een lila moederfiets koopt bij Fietsenopfietsen.nl dat u de fiets dan ook snel in het bezit krijgt. Wij streven er dan ook naar om lila moederfietsen binnen een dag na de bestelling al te bezorgen. Dat realiseren wij in ieder geval als er sprake is van een bestelling van een lila moederfiets die op een werkdag voor 13.00 uur is bestelt. Dan kunnen wij namelijk direct het verzendproces in werking stellen en heeft u de fiets de volgende dag.

> Een andere moederfiets uitzoeken?

Profiteer van onze service

In combinatie met de snelle verzending van moederfietsen lila is onze service nog uitgebreider. Voor het laten bezorgen van de moederfiets lila van uw voorkeur hoeft u namelijk geen extra kosten voor de verzending te betalen. Overigens is deze service op het volledige aanbod van toepassing en geldt de gratis verzending dan ook voor alle artikelen in het assortiment.

> Bekijk het gehele assortiment damesfietsen!