Sorteren op:

Mat beige damesfietsen: tot 40% voordeel!

Mat beige damesfietsen worden door ons aangeboden met de garantie van een uitstekende kwaliteit. Die kwaliteit Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
wordt gewaarborgd doordat Fietsenopfietsen.nl bij de samenstelling van het assortiment met damesfietsen mat beige uitsluitend de beste fietsfabrikanten selecteert. Dat betekent overigens niet dat de hoogste prijs betaald moet worden, want de prijs van een damesfiets mat beige is meer dan aantrekkelijk te noemen.

Voor wat betreft de kleur van de mat beige damesfiets is er uiteraard sprake van een unieke kleurstelling. De eigenschappen van alle mat beige damesfietsen zijn uniek en u kunt per model bekijken wat de kenmerken zijn. Dat geeft u een goed inzicht in de mogelijkheden die de uitvoeringen te bieden hebben, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken.

Damesfiets mat beige: geen verzendkosten

Als u besluit om een mat beige damesfiets aan te schaffen bij Fietsenopfietsen.nl dan zijn er meerdere voordelen van toepassing. Zo is er het voordeel van de service waarbij u geen verzendkosten hoeft te betalen voor het laten thuis bezorgen van een damesfiets mat beige. De gratis verzending is op alle damesfietsen mat beige van toepassing en bovendien kan de fiets al binnen een dag bezorgd worden.

> Een andere goedkope damesfiets uitzoeken?

Vandaag voor 13u besteld, morgen in huis!

De bezorging binnen een dag kan gerealiseerd worden op het moment dat u de mat beige damesfietsen van uw keuze voor 13.00 uur bestelt. Betalen kan vooraf of achteraf nadat u mat beige damesfiets in ontvangst heeft genomen. Overigens geldt voor deze categorie dat er sprake is van een wielmaat 28 inch. Dit betekent dat het aanbod geschikt is voor volwassenen, maar ook voor meiden vanaf een leeftijd vanaf 12 jaar. Denkt u eraan de fiets goed op slot te zetten als u deze onbeheerd achterlaat? Wij hebben fietssloten in het aanbod beschikbaar, waar u desgewenst een keuze uit kunt maken.

> Bekijk ook onze transportfietsen!

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.