Sorteren op:

Mat beige moederfietsen: snelle bezorging

Je kinderen op de fiets meenemen is de gewoonste zaak van de wereld in ons land. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Nederland is een echt fietsland en door de mooie fietspaden en het vlakke landschap is het hier heerlijk fietsen. Met deze moederfietsen in het beige kun je kinderen op een verantwoorde manier vervoeren. Het extra stevige frame is slechts één van de kenmerken die dit type fiets ideaal maken om kinderen op te vervoeren. Er is extra ruimte tussen het fiets en het stuur zodat het veel prettiger is om een kinderzitje voorop de fiets te hebben. En ook achterop is het veel eenvoudiger om een kind mee te nemen door de langere bagagedrager. Deze moederfietsen in het beige maken fietsen met je kinderen weer leuk.

Met een moederfiets in het beige kun je veilig de weg op met je kinderen

Als ouder staat de veiligheid van je kinderen voorop. In het verkeer kunnen gevaarlijke situaties ontstaan en die wil je zo veel mogelijk voorkomen. Moeders met jonge kinderen op de fiets hebben het soms lastig om de fiets bij stilstand in balans te houden. Hierdoor kunnen er valpartijen ontstaan, met name als er sprake is van veel wind. Een fiets met kinderen erop is een stuk zwaarder en dat kan leiden tot problemen. Gelukkig is er bij deze beige moederfietsen speciaal rekening gehouden met de veiligheid van je kinderen, ze beschikken onder andere over:

  • Een solide, dubbele fietsstandaard zodat de fiets veel steviger staat
  • Een lagere instap zodat je de fiets makkelijker onder controle houdt
  • Een extra stevig frame

> Profiteer van hoge korting: Bekijk de hoverboard goedkoop!

Voorkom dat je fiets gestolen wordt

Een mat beige moederfiets is een gewild object en het is daarom belangrijk dat je ervoor zorgt dat hij niet gestolen wordt. Een goed slot is uiteraard een goed begin maar er zijn andere manieren om te voorkomen dat jouw fiets gestolen wordt. Zet hem bijvoorbeeld altijd op een verlichte plek en zet je fiets dubbel op slot. Het standaard slot kan gebruikt worden om het achterwiel vast te zetten en een los slot kan het beste ingezet worden om het frame aan een onverplaatsbaar voorwerp vast te maken. Het is natuurlijk altijd een goed idee om je fiets binnen te zetten als dat mogelijk is. Als je fiets toch gestolen wordt, zou het mooi zijn als hij teruggevonden kan worden. Deze kans kan sterk vergroot worden door je postcode en je huisnummer in het frame te laten graveren. Hierdoor is je fiets veel makkelijker te identificeren en het schrikt bovendien dieven af.

> De Popal Cooper 14 inch: Binnen 24 uur verzonden!