Sorteren op:

Mat beige stadsfietsen dames: gratis verzending!

Mat beige stadsfietsen dames zijn voorzien van een eigentijds en sportief design. Dat betekent overigens niet Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
dat er geen stadsfietsen zijn die een ander design hebben, zoals in de vorm van een omafiets of transportfiets. Een dames stadsfiets beige blinkt uit door de comfortabele eigenschappen die het zo gemakkelijk maken om in de stad overal op de fiets naartoe te gaan. De dames stadsfietsen mat beige zijn namelijk speciaal voor het gebruik in de stad ontworpen.

Stadsfietsen dames mat beige dienen uiteraard over kwalitatief goede eigenschappen te beschikken. Dat komt doordat de stadsfiets dames mat beige doorgaans in een stad veel te verduren krijgt. De fiets moet dan ook tegen een stootje kunnen en bijvoorbeeld over een stevig frame beschikken, van bijvoorbeeld staal of aluminium. De banden van dergelijke fietsen beschikken bovendien over een uitstekend profiel en hebben daardoor een goede grip.

Dames stadsfiets mat beige met of zonder versnellingen

In principe is een mat beige stadsfiets dames zonder versnellingen een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik in de stad. Als u de dames stadsfiets mat beige bijvoorbeeld ook voor recreatieve doeleinden wenst te gebruiken of vaak lange fietstochten maakt naar uw werk dan kan een uitvoering met versnellingen uitkomst bieden. U kunt dan het tempo aanpassen door te schakelen tussen de versnellingen. Dames stadsfietsen mat beige die over versnellingen beschikken, bieden extra comfort en gemak.

> Het gehele damesfiets assortiment bekijken?

Morgen in huis? Bestel dan voor 13u!

U kunt overigens op een snelle levering rekenen bij het bestellen van een stadsfiets dames mat beige. Voor bestellingen van stadsfietsen dames mat beige geldt dat als deze voor 13.00 uur gedaan zijn op een werkdag deze de volgende dag kunnen worden bezorgd. Verder is er altijd sprake van gratis verzending voor het laten thuisbezorgen van fietsen of andere artikelen van Fietsenopfietsen.nl. U kunt naar wens bovendien achteraf betalen.

> Bekijk ook de dames transportfietsen!