Sorteren op:

Mat bruine damesfietsen: tot 40% korting!

Mat bruine damesfietsen die door Fietsenopfietsen.nl worden aangeboden, beschikken standaard over een topkwaliteit. Dat betekent dat Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
u bij de keuze voor een mat bruine damesfiets verzekerd bent van een fiets die lang meegaat. Bovendien ervaart u telkens weer tijdens het fietsen op een van de mat bruine damesfietsen iedere keer weer optimaal comfort en gemak.

Damesfietsen mat bruin kunnen in meerdere uitvoeringen beschikbaar zijn. Zo kunt u met bepaalde voorkeuren rekening houden. Bijvoorbeeld met een sportief karakter of met praktisch gemak als u graag op de fiets boodschappen doet. Het beoogde gebruiksdoel kan uiteraard een uitstekend uitgangspunt zijn om de keuze voor een damesfiets mat bruin te maken. Indien u extra comfort en gemak wenst, bestaat de mogelijkheid om rekening te houden met de aanwezigheid van versnellingen. Zo kunt u onder alle omstandigheden aangenaam fietsen.

Damesfiets mat bruin met gratis verzending

Een mat bruine damesfiets die u voor 13.00 uur bestelt, wordt de volgende dag al met gratis verzending afgeleverd op het opgegeven bezorgadres. Doordat wij geen verzendkosten in rekening brengen voor het laten bezorgen van een damesfiets mat bruin maakt dat u bij ons extra voordelig uit bent. De mat bruine damesfietsen worden bovendien voor een scherpe prijs aangeboden.

> Bekijk alle goedkope damesfietsen!

28 inch wielmaat!

Voor wat betreft de wielmaat geldt dat de damesfietsen mat bruin uitgevoerd zijn met wielmaat 28 inch. Een damesfiets 28 inch mat bruin is voor volwassen dames geschikt, maar kan ook al ideaal zijn voor meiden die de leeftijd van 12 jaar hebben bereikt. Het hangt van de lengte af of de fiets met deze wielmaat al geschikt is. Verder kunnen wij u aanraden om de fiets altijd op slot te zetten als deze onbeheerd achtergelaten wordt. Het beste is om naast een ringslot ook een stevig fietsslot te gebruiken waarmee de fiets aan een object kan worden vastgemaakt.

> Misschien is een transportfiets ook iets voor u!

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.