Sorteren op:

Witte transportfietsen dames: Gratis bezorging!

Witte transportfietsen dames behoren tot de populaire uitvoeringen in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl. Dat zorgt er Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
ook meteen voor dat u een ruime keuze heeft. De dames transportfietsen wit worden namelijk van meerdere fietsmerken aangeboden. Als u een voorkeur heeft voor een bepaald fietsmerk kunt u daar bij de aanschaf van een dames transportfiets wit dan ook rekening mee houden. Zowel van Altec, Popal als Spirit hebben wij een aanbod beschikbaar.

Het leuke van de diversiteit in het aanbod met transportfietsen dames wit is dat ieder fietsmerk eigen unieke kenmerken toedicht aan de modellen. U kunt aan de afbeeldingen al zien dat er verschillen zijn te zien in stijl en eigenschappen. De vormgeving van het zadel kan anders zijn en er kan variatie zijn ten aanzien van het remsysteem. Bijvoorbeeld een terugtraprem of een handrem in combinatie met een terugtraprem. U kunt alle tijd nemen om de mogelijkheden te vergelijken om de leukste transportfiets dames wit uit te kiezen.

Witte dames transportfiets met of zonder versnellingen

U kunt bij ons de keuze maken voor een witte transportfiets dames met of zonder versnellingen. Het hangt daarbij onder meer af van uw persoonlijke wensen of u een dames transportfiets wit met of zonder versnellingen wenst. Of met de situatie waarin u de fiets gebruikt. Het voordeel van dames transportfietsen wit met versnellingen is nu eenmaal dat u de trapweerstand kunt beïnvloeden.

> Bekijk het aanbod met alle dames transportfietsen

Extra fietscomfort

Dat is natuurlijk aangenaam als u de transportfiets dames wit vaak gebruikt om lange afstanden te fietsen. Dat geldt ook als u bij tegenwind graag lichter fietst en bij wind mee graag wat sneller vooruitkomt met een zwaardere trapweerstand. U kunt in elk geval ongeacht de keuze voor een van de transportfietsen dames wit rekenen op snelle bezorging en op gratis verzending van de fiets.

> Liever een andere transportfiets kopen? Klik op de link.