Sorteren op:
Ivoorwitte damesfiets

Ivoorwitte damesfiets met moderne uitstraling

Een ivoorwitte damesfiets heeft op basis van de kleur al een tijdloze uitstraling. Bij Fietsenopfietsen.nl kunt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
u voor een dergelijke fiets een keuze maken uit trendy, hippe en eigentijdse modellen die garant staan voor een moderne uitstraling. Modern en tijdloos gaan zo hand in hand samen als uw keuze valt op een ivoorwitte damesfiets uit ons gevarieerde aanbod. Natuurlijk kunt u met nog veel meer aspecten rekening houden, want ook het model speelt uiteraard een rol bij het maken van een keuze. Dat kan ook gelden voor eventuele extra’s of speciale eigenschappen, zoals versnellingen of de aanwezigheid van een voordrager voor praktisch vervoersgemak van spullen.

Damesfiets ivoorwit met gratis verzending door Fietsenopfietsen.nl

Fietsenopfietsen.nl streeft ernaar om het klanten zo eenvoudig en goedkoop mogelijk te maken om een fiets te bestellen. U kunt uw damesfiets ivoorwit dan ook voor de scherpste prijs bestellen en daarbij zal de fiets door Fietsenopfietsen.nl gratis worden verzonden. Dat is een van de onderdelen van onze klantgerichte service, maar er is nog meer. Wij bieden u namelijk meerdere mogelijkheden om te betalen. U kunt online afrekenen via iDeal en daar worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Dat geldt ook voor het betalen via de betaaloptie MisterCash en Sofortbanking. Afrekenen via een bankoverschrijving is eveneens gratis. Alleen als u van PayPal of een creditcard gebruikmaakt, komen er extra kosten bij en dat geldt eveneens voor het achteraf betalen. Aangezien wij een grote voorraad tot de beschikking hebben, geldt dat wij uw damesfiets al snel kunnen leveren.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.