Sorteren op:

Matwitte mamafietsen: gratis verzending!

Matwitte mamafietsen zijn perfect voor dagelijks gebruik. Een mamafiets matwit is zo ontworpen dat er extra Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
comfort, stabiliteit, veiligheid en gemak wordt geboden. Deze eigenschappen zijn zowel van toepassing als uw met een kindje of twee kindjes op de fiets stapt als dat u zonder kinderen fietst. Dat is ook een reden dat matwitte damesfietsen voor alledaags gebruik ideaal zijn.

Op een doorsnee fiets kan uiteraard ook een kinderzitje worden geplaatst. Een mamafiets matwit is daar echter speciaal voor ontworpen. Het stuur klapt bijvoorbeeld niet om door de zwaarte van het fietsstoeltje voorop de fiets en valt bovendien niet snel om door het stevige frame en stabiele karakter. De mamafietsen matwit zijn uitgerust met een breder stuur en beschikken daarnaast over een stevige standaard. De ruime instap is een ander kenmerk van dit type damesfiets dat speciaal voor moeders is ontwikkeld.

Mamafiets matwit binnen 24 uur geleverd

Indien u besluit om een mamafiets matwit aan te schaffen bij Fietsenopfietsen.nl zijn er direct meerdere voordelen van toepassing. De levering aan huis kan namelijk al binnen 24 uur plaatsvinden en bovendien is er sprake van gratis verzending van alle mamafietsen matwit. Wilt u liever achteraf betalen dan direct bij de bestelling? Dat is mogelijk doordat wij een klantgerichte service hanteren om het u uiteraard zo gemakkelijk mogelijk te maken.

> Toch een andere mamafiets uitzoeken?

Kies de juiste kenmerken!

U kunt met uw voorkeur voor een design en andere eigenschappen rekening houden als u de keuze voor een matwitte mamafiets maakt. Wilt u bijvoorbeeld een fiets met of zonder versnellingen? Aan welk remsysteem geeft u de voorkeur? Met deze aspecten kunt u rekening houden bij het maken van een keuze uit het aanbod met matwitte mamafietsen. Van iedere matwitte mamafiets is een lijst met kenmerken beschikbaar die u kunt bekijken en vergelijken met andere uitvoeringen.

> Een andere goedkope damesfiets kopen?

Wat zijn mamafietsen?

Mamafietsen zijn speciaal gemaakt om kinderen te vervoeren. Zo is er extra ruimte om een kinderzitje te monteren of heeft het een lagere opstap. Daarnaast is deze fiets een stuk steviger dan een normale fiets.

Wat is dé ideale mamafiets?

Dit hangt af van jouw wensen. Ga voor jezelf na wat je belangrijk vindt aan een mamafiets. Onderwerpen waar je bijvoorbeeld over na kunt denken: lagere opstap, dikkere banden, extra ruimte kinderstoeltje, voldoende versnellingen en een breder stuur.

Welke merken mamafietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen mamafietsen van de bekende merken Altec, Popal en Spirit. Deze fietsen zijn in maar liefst 10+ kleuren te verkrijgen.