Sorteren op:

Witte omafiets in de leukste modellen

Als je een witte omafiets zoekt, dan heb je bij Fietsenopfietsen.nl de ruimste keuze uit leuke Lees door

Set Ascending Direction

16 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

16 producten in totaal

Filter
per page
modellen en dat voor de scherpste prijs. Je hebt bij ons bovendien de kans om met de voorkeur voor een merk rekening te houden en ook ten aanzien van het ontwerp van de witte omafiets zijn er meerdere opties beschikbaar. Je kunt voor jezelf een fiets aanschaffen in het wit met wielmaat 28 inch, maar wij hebben ook voor kinderen omafietsen beschikbaar in kleinere wielmaten. Bijvoorbeeld in wielmaat 24 inch of 26 inch. Maak vooral gebruik van de gelegenheid om het assortiment met elkaar te vergelijken en daarbij op details en specificaties te letten.

Omafiets wit morgen al bezorgd

De omafiets wit kan morgen al worden bezorgd indien de bestelling tijdig gedaan wordt voor 15:00 uur op een werkdag. Onze service is altijd snel, want als de bestelling later binnenkomt, dan kunnen wij uiteraard vanuit onze ruime voorraad binnen twee werkdagen leveren. Wil je vooraf betalen? Dat kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld via iDeal of PayPal. Wil je liever achteraf betalen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, waarbij je de factuur pas na de levering gepresenteerd krijgt. Je profiteert bij Fietsenopfietsen.nl van onze service, maar bovenal ook van een lage prijs. Daarbij komt ook nog dat wij geen verzendkosten in rekening brengen, zodat je nog voordeliger uit bent. Profiteer van al voordelen die wij te bieden hebben en geniet van al het comfort dat de omafiets in het dagelijkse verkeer te bieden heeft.

Welke merken omafietsen verkopen jullie?

Wij hebben fietsen van deze merken in het assortiment: Altec, Popal, Spirit, Volare en ChupaChups.

Hoeveel versnellingen hebben de omafietsen?

Dat verschilt per model. We verkopen zowel omafietsen zonder versnelling als met 3 of 7 versnellingen.

In hoeveel kleuren zijn de omafietsen beschikbaar?

Je kunt de fietsen in allerlei kleuren bestellen. We hebben meer dan 12 verschillende kleuren in het assortiment. Daarnaast verkopen we ook fietsen met een leuke print.