Sorteren op:

Mat zwarte beachcruisers 20 inch: tot 40% korting!

Mat zwarte beachcruisers 20 inch zijn ideale fietsen voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Er kan overigens meerdere jaren gefietst worden op een mat zwarte beachcruiser 20 inch. De 20 inch beachcruisers mat zwart zijn namelijk zo ontworpen dat er sprake is van een in hoogte verstelbaar stuur en zadel. Deze kunnen dan ook perfect op de lengte van uw kind afgestemd worden en na een groeispurt weer worden bijgesteld.

Het bepalen van de ideale zithouding op een beachcruiser 20 inch mat zwart is uiteraard belangrijk. Uw kind moet namelijk de controle over de fiets houden. Dat is bij de beachcruisers 20 inch mat zwart overigens gemakkelijk doordat er sprake is van een breed stuur. Het frame heeft een uniek design en verder blinken deze kinderfietsen uit door optimaal comfort en gebruiksgemak. Een bagagedrager ontbreekt, want er is sprake van een minimalistisch karakter.

20 inch beachcruiser mat zwart met gratis verzending

Er worden voor het laten bezorgen van beachcruisers 20 inch mat zwart geen verzendkosten gerekend. Dat scheelt extra op de toch al voordelige aankoop van een beachcruiser 20 inch mat zwart. Overigens mag u vooraf betalen of dat pas doen nadat de kinderfiets thuis is bezorgd. U kunt eventueel een fietsslot bestellen als de fiets regelmatig onbeheerd wordt achtergelaten op diefstalgevoelige locaties.

> Bekijk alle goedkope kinderfietsen!

Snel bij u thuisbezorgd!

Het voordeel van het aanschaffen van een mat zwarte beachcruiser 20 inch bij Fietsenopfietsen.nl is dat u goedkoop uit bent en op een snelle levering kunt rekenen. Voor bestellingen van 20 inch beachcruisers mat zwart die gedaan worden voor 13.00 uur geldt de stelregel dat deze bestellingen binnen een dag worden bezorgd. Komt dat niet goed uit? Dan bepaalt u een andere afleverdatum waarop de 20 inch beachcruiser mat zwart wordt bezorgd.

> Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens de jongensfiets 20 inch!