Sorteren op:
Mat zwarte damesfiets

Mat zwarte damesfiets: Bezorging binnen 24 uur!

Eén overzicht met alle mat zwarte damesfietsen uit ons assortiment. Het is aan te raden om Lees door

Van laag naar hoog sorteren

23 producten in totaal

Filteren

23 producten in totaal

Filteren
de afbeeldingen van de modellen eerst te bekijken om zo te ontdekken wat uw voorkeur heeft. Daarna kunt u van verschillende fietsen de specificaties en eigenschappen bekijken en vergelijken om zo tot een weloverwogen keuze voor de leukste mat zwarte damesfiets te komen.

Damesfiets mat zwart voor een scherpe prijs en met gratis verzending

Dat wij scherpe prijzen hanteren, kunt u direct al wel zien en dat u dan ook voor een lage prijs een damesfiets mat zwart kunt bestellen, zal ook duidelijk zijn. Daarnaast is er nog meer waar u direct van profiteert. Namelijk van onze gratis verzendservice. Die is namelijk op iedereen en op alle damesfietsen in ons aanbod van toepassing. Daar komt onze snelle bezorging bij, want door onze ruime voorraad, kunt u doorgaans de bestelling al binnen een periode van slechts twee werkdagen verwachten. Fietsenopfietsen.nl hecht waarde aan een goede service en daarom bieden wij nog meer opties ten opzichte van bijvoorbeeld het betalen van de damesfiets. Dat kan vooraf op meerdere manieren of achteraf. Tijdens het bestelproces kunt u bij ons een keuze maken voor een van de betaalmethoden die u het beste uitkomt.

Welke merken damesfiets hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben de volgende damesfiets merken in het assortiment: Popal, Altec, Spirit en Umit. De fietsen zijn in 15+ verschillende kleuren. De damesfietsen zijn verkrijgbaar vanaf € 139!

Wat houdt de framemaat in bij de aanschaf van een damesfiets?

De framemaat helpt jou met het kiezen van de juiste fiets aan de hand van jouw lichaamslengte. Stel, jouw lengte is tussen de 1.64 - 1.82m, dan is fietsframe 53 het beste voor jou. Op onze website vind je duidelijke tips voor het bepalen van jouw framemaat.

In welke kleuren zijn de damesfietsen beschikbaar?

Onze damesfietsen zijn in maar liefst 13+ kleuren beschikbaar. Vink je in het filtermenu bijvoorbeeld groen aan, dan krijg je allerlei soorten groen: mint groen, army green, ocean green en forest green.