Sorteren op:

Mat zwarte damesfietsen met versnelling: tot 40% voordeel!

Mat zwarte damesfietsen met versnelling worden aangeboden in een ruim assortiment, waarin meerdere stijlen beschikbaar zijn. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

15 producten in totaal

Filteren

15 producten in totaal

Filteren
Dat maakt het mogelijk dat u met uw eigen voorkeur voor een bepaalde stijl rekening kunt houden als u op zoek bent naar een mat zwarte damesfiets met versnelling. De versnellingen vormen het overeenkomstige kenmerk, maar er kan wel variatie zijn in het aantal. Zo zijn er mat zwarte damesfietsen met versnelling die over drie of zeven schakelniveaus beschikken.

Het overeenkomstige kenmerk van de damesfietsen mat zwart met versnelling vormt wel de basis voor het ultieme gemak en optimaal comfort tijdens het fietsen. Het schakelsysteem is bijzonder soepel en u kunt dan ook op elk moment gedurende een fietstocht op een damesfiets mat zwart met versnellingen overschakelen naar een lichter of zwaarder niveau.

Damesfiets mat zwart met versnelling voor volwassen en tienermeiden

Een mat zwarte damesfiets met versnelling heeft wielmaat 28 inch. Dat houdt in dat ook tienermeiden die een leeftijd van 12 jaar hebben met een lengte van minimaal 145 centimeter erop kunnen fietsen. U kunt als u voor uw dochter op zoek bent naar een mat zwarte damesfiets met versnelling samen naar het aanbod kijken en in overleg gaan welke uitvoering het gaat worden. Er is meer dan genoeg keuze in het aanbod met mat zwarte damesfietsen met versnelling, zodat de wensen van uw dochter het uitgangspunt kunnen vormen.

> Een andere goedkope damesfiets bekijken?

Verstel de fiets eenvoudig!

Het zadel en het stuur van de damesfietsen mat zwart met versnelling zijn verstelbaar. Dat is ideaal, want niet iedereen heeft dezelfde lengte. De perfecte zithouding kan worden aangenomen door het zadel en het stuur van de damesfiets mat zwart met versnelling in te stellen op een hoogte die afgestemd is op de lichaamslengte. Alle fietsen zijn op voorraad en worden met gratis verzending bezorgd.

> Niet gevonden wat u zoekt? Bekijk eens onze transportfietsen!

Vanaf welke lengte is een 28 inch fiets geschikt?

Al vanaf 145 cm. Vaak wordt ook een leeftijd aan de 28 inch gekoppeld, vanaf 12 jaar is gemiddeld genomen de 28 inch fiets geschikt.

Uit hoeveel versnellingen kan je kiezen in jullie assortiment damesfietsen?

Je kunt damesfietsen kopen met 3, 6, 7 8, 18 of 21 versnellingen. Al vanaf €299,- te koop in onze webshop.

Heeft elke fiets een ART-2 gekeurd slot?

Nee, dit is verschillend per model damesfiets. Heeft de fiets die je graag wilt aanschaffen geen ART-gekeurd slot? Dan kun je altijd nog een ART-gekeurd hangslot aanschaffen.