Sorteren op:

Mat zwarte herenfiets: Bezorging = gratis!

Een mat zwarte herenfiets zoeken, maakt in elk geval al duidelijk waar u naar op zoek Lees door

Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

12 producten in totaal

Filteren
per pagina
bent. Het is echter dan nog de vraag waar uw voorkeur qua model en uitvoering naar uitgaat. Bij Fietsenopfietsen.nl staat u een veelzijdig assortiment te wachten, zodat uw voorkeur voor een model of voor specifieke kenmerken gevolgd kan worden bij het zoeken naar een mat zwarte herenfiets. Wij hebben van diverse topmerken uiteenlopende modellen beschikbaar in de vorm van onder meer transportfietsen en design herenfietsen die door het opvallende frame een originele uitstraling hebben. Neem de tijd om op uw gemak het assortiment door te nemen, bekijk de specificaties, vergelijk en maak dan uw keuze.

Herenfiets mat zwart bestellen met 24uurslevering

Bij Fietsenopfietsen.nl kunt u op ieder gewenst moment een bestelling voor de herenfiets mat zwart van uw keuze plaatsen. Als u dat echter in de ochtend doet voor 12.00 uur, dan bieden wij u een extra snelle bezorgservice. In dat geval kunnen wij namelijk zorgen voor een 24uurslevering en staat de herenfiets voor uw keuze morgen al bij u op de stoep. Deze snelle service gaat gepaard met een gratis verzending, zoals voor alle fietsen geldt. Bovendien kunt u betalen op meerderen manieren. Wij kunnen achteraf bijvoorbeeld een factuur verzenden nadat u de fiets ontvangen hebt, maar gelijk online afrekenen is eveneens mogelijk. Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk om een fiets te bestellen en bovendien profiteert u ook nog eens van de laagste prijs.

In welke framematen zijn herenfietsen beschikbaar?

Herenfietsen zijn in verschillende framematen verkrijgbaar. Aan de hand van je lichaamslengte kies je een framemaat. De framemaat kan variëren van 46cm t/m 63cm. Welk framemaat geschikt is voor welke lengte kan je bekijken in onze matentabel.

Welke merken herenfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen de merken Altec, Popal, Spirit, Maze, MBM en Unit. Al vanaf €179,- heb je een mooie herenfiets!

In hoeveel kleuren zijn de herenfietsen beschikbaar?

Meer dan 12+ kleuren. Vink een kleur aan in het filtermenu en alleen fietsen met die kleur verschijnen op het scherm. Ook zijn kleurencombinaties mogelijk.