Sorteren op:

Mat zwarte jongensfiets 24 inch met of zonder versnellingen

U kunt bij het kopen van een mat zwarte jongensfiets 24 inch bij Fietsenopfietsen.nl rekening houden Lees door

Set Ascending Direction

5 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

5 producten in totaal

Filter
per page
met meerdere voorkeuren. Bijvoorbeeld of de fiets over versnellingen moet beschikken of niet. In deze categorie bieden wij namelijk verschillende jongensfietsen aan zonder versnellingen, maar u kunt de keuze ook laten vallen op een mat zwarte jongensfiets 24 inch met 3 versnellingen. Daarnaast kunt u uit verschillende merken een keuze maken. In het aanbod van matzwarte jongensfietsen voor jongens in de leeftijd van 8 tot 12 jaar bieden wij onder meer de merken Vogue en Volare aan.

Jongensfiets mat zwart 24 inch kan morgen bezorgd worden

Fietsenopfietsen.nl biedt u meerdere voordelen. In de eerste plaats is daar de scherpe prijs en in de tweede plaats bieden wij u een snelle levering. Zo snel dat de bezorging morgen al kan plaatsvinden, maar dan dient de bestelling wel voor 12.00 uur gedaan zijn. U kunt de jongensfiets mat zwart 24 inch meteen online bestellen bij Fietsenopfietsen.nl en daarbij zorgen wij voor gratis transport van de fiets. Wij brengen namelijk bij niemand verzendkosten in rekening, want wij verzenden fietsen gratis. Mocht u gelijk willen afrekenen bij de bestelling, dan kunt u kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden. PayPal, iDeal en het betalen met een creditcard zijn ondermeer betaalopties die beschikbaar zijn. Wilt u pas na aflevering van de fiets betalen? Bij Fietsenopfietsen.nl krijgt u die mogelijkheid. De rekening zal dan pas verstrekt worden nadat u de fiets op het opgegeven adres in ontvangst hebt genomen.

Voor welke leeftijd is een 24 inch jongensfiets geschikt?

Voor de leeftijd van 8 - 12 jaar. Het is wel handiger om naar de lengte te kijken bij het bepalen van de hoeveelheid inch. Is jouw kind rond de 130 cm? Dan is een 24 inch fiets zeker geschikt.

Welke merken 24 inch jongensfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij hebben jongensfietsen 24 inch van de bekende merken Altec, Popal, Spirit en Volare in het assortiment. In allerlei soorten en kleuren beschikbaar.

Wat voor soort jongensfietsen 24 inch verkopen jullie?

Wij verkopen verschillende modellen. Denk dan aan de sportieve fietsen, mountainbikes of juist de standaard stadfietsen. Daarnaast kun je ze kopen zonder versnellingen of met 3 tot 21 versnellingen.