Sorteren op:

Mat zwarte jongensfiets 26 inch met trendy, stoer of sportief design

Bij uw keuze voor een mat zwarte jongensfiets 26 inch kunt u rekening houden met het Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Popal Daily Dutch Basic Jongensfiets 26 inch - Mat Zwart Popal Daily Dutch Basic Jongensfiets 26 inch - Mat Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 459,00 Speciale prijs € 375,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*
 2. Altec Nevada 26 inch MTB Mat Zwart Altec Nevada Mountainbike 26 inch - Mat Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 329,00 Speciale prijs € 289,00
  Vóór 15:00 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
design van de fiets. In deze categorie van jongensfietsen die in het mat zwart zijn uitgevoerd, hebben wij namelijk meerdere modellen beschikbaar. De Popal jongensfiets is bijvoorbeeld een stoere transportfiets met een voordrager en de Volare Urban Cruiser is een jongensfiets die ook over een voorrek beschikt, dan met een sportief ontwerp is uitgevoerd. U kunt alle afbeeldingen op uw gemak bekijken en daarnaast de kenmerken per model doornemen om zo de beste indruk te krijgen en een definitieve keuze te maken.

Jongensfiets mat zwart 26 inch voor jongens van 10 tot 14 jaar

Elk model jongensfiets mat zwart 26 inch in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl is geschikt voor jongens in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Het stuur en het zadel kunnen worden versteld. Als uw zoon groeit, dan kunnen het stuur en het zadel op geen gemakkelijke manier worden verhoogd. Bestelt u de gekozen fiets voor 12.00 uur, dan zijn wij in staat om deze morgen al te laten bezorgen. Dat gebeurt zonder extra verzendkosten, want voor alle bestelde fietsen geldt dat wij deze gratis verzenden. U kunt op meerdere manieren de rekening voldoen, waarbij een keuze wordt geboden tussen meteen of achteraf betalen. Zo kunt u altijd een manier kiezen die het beste bij u past. Bestel meteen de jongensfiets van uw keuze online, zodat uw zoon er snel plezier van kan hebben.

Voor welke leeftijd zijn de 26 inch jongensfietsen geschikt?

De 26 inch jongensfietsen zijn geschikt voor jongens van 10-14 jaar. Of de 26 inch fiets geschikt is, kun je voornamelijk meten aan de hand van de lengte. 26 inch is geschikt voor een lengte van 145 cm.

In welke kleuren zijn de 26 inch jongensfietsen leverbaar?

In maar liefst 10+ kleuren zijn de 26 inch fietsen leverbaar. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren velgen, bijvoorbeeld classic zwart of juist groen, blauw of geel.

Hebben de 26 inch fietsen ook een voorrekje?

Afhankelijk van het model heeft de fiets een voorrekje. Voornamelijk de sportieve fietsen hebben geen voorrekje. Wil je wel een voorrekje, dan kun je dit eenvoudig aanvinken in het filtermenu.