Sorteren op:
Mat zwarte kinderfiets

Mat zwarte kinderfiets: Korting tot wel 40%!

Een mat zwarte kinderfiets is uiteraard altijd een goede keuze voor stoere jongens en stijlvolle meiden. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

49 producten in totaal

Filteren

49 producten in totaal

Filteren
In het aanbod van Fietsenopfietsen.nl vindt u dan ook zowel voor jongens als voor meiden kinderfietsen die aan de voorkeur voor een kleur voldoen. Bij het kopen van een mat zwarte kinderfiets kunt u rekening houden met de stijl en andere eigenschappen. Moet de fiets bijvoorbeeld over versnellingen beschikken of is het belangrijk dat er spullen vervoerd kunnen worden op de fiets? Voor de kleinste kinderen is het model vooral van belang net als dat er zijwielen opzitten die gedemonteerd kunnen worden. Elk ontwerp van de kinderfietsen die wij aanbieden is in elk geval origineel en er is standaard sprake van een uitstekende kwaliteit.

Kinderfiets mat zwart nu online bestellen

Het is uiteraard aan te raden om eerst op uw gemak het aanbod te vergelijken en met uw wensen en de voorkeuren van uw kind rekening te houden. Als er daarna een weloverwogen keuze wordt gemaakt, dan kunt u de kinderfiets mat zwart gelijk online bestellen. De winkel van Fietsenopfietsen.nl is online namelijk 24 uur per dag geopend en voor vroege bestellers geldt dat wij een 24uurslevering kunnen aanbieden. De kinderfiets wordt hoe dan ook snel bezorgd, want u kunt altijd binnen enkele werkdagen uw bestelling al tegemoet zien. Dat regelen wij zonder dat er verzendkosten gerekend worden, want wijze verzenden gratis. Profiteer van onze lage prijzen, snelle bezorging en klantvriendelijke service met onder meer de mogelijkheid om pas achteraf te betalen.

In welke inchmaten zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in de inchmaten 10/12/14/16/18/20/22/24/26/28. 10 inch is geschikt voor de leeftijd 1-3 jaar, waarbij 28 inch geschikt is voor 12+ jaar.

In hoeveel kleuren zijn de kinderfietsen beschikbaar?

De kinderfietsen zijn verkrijgbaar in 15+ kleuren, waarbij wit / zwart / roze de meest populaire kleuren zijn.

Wat voor soort kinderfietsen verkopen jullie?

Wij verkopen kinderfietsen in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij verkopen zowel kinderfietsen voor kleintjes met duwstang, loopfietsen en zijwieltjes, als grotere kinderfietsen met versnellingen en stoere voorrekjes.