Sorteren op:

Mat zwarte kinderfiets 12 inch zeer voordelig geprijsd bij Fietsenopfietsen.nl

Als uw keuze valt op een mat zwarte kinderfiets 12 inch, dan kunt u deze voor Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren
per pagina
een zeer voordelige prijs aanschaffen bij Fietsenopfietsen.nl. U kunt bij al onze kinderfietsen voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar zelf zien, dat wij uitermate scherpe prijzen hanteren. Daar kunt u gelijk uw voordeel mee doen. U hoeft alleen maar een vergelijking te maken tussen de modellen en eventueel nog bij andere kleuren te kijken om daarna een bestelling te plaatsen. U kunt overigens ook inzoomen op de details van de mat zwarte kinderfiets 12 inch om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen.

Kinderfiets mat zwart 12 inch wordt gratis door Fietsenopfietsen.nl verzonden

De zeer voordelige prijs van de kinderfiets mat zwart 12 inch is gegarandeerd net als onze service van het gratis transporteren van de bestelling. Gratis verzending is een van de gemakken die wij graag aan onze klanten aanbieden. Ander gemak bieden wij door het mogelijk te maken de kinderfiets morgen al af te leveren. Dat kan gerealiseerd worden als de bestelling in de ochtend voor het middaguur gedaan is. Wij kunnen uit een grote voorraad leveren, zodat onze bezorgservice altijd snel is. Betaalgemak vindt u ook bij ons. Als u gaat bestellen, dan wordt aan het einde een keuze geboden tussen uiteenlopende mogelijkheden om te betalen. U kunt zo de betaalmethode selecteren die uw voorkeur geniet. Dat kan iDeal zijn, PayPal of zelfs de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Wat houdt 12 inch in voor een kinderfiets?

Inch is de Engelse maateenheid die gebruikt wordt om de juiste grote van een fiets te bepalen. 12 inch is geschikt voor kleine kinderen rond de 95 cm. Dit komt neer op een leeftijd tussen 2 - 4 jaar.

Worden de zijwieltjes standaard meegeleverd?

Ja, alle kinderfietsen van 12 inch zijn voorzien van zijwieltjes. Dit om de veiligheid van je kind te bevorderen. Wanneer de zijwieltjes niet meer nodig zijn, kun je deze heel eenvoudig demonteren.

In hoeveel kleuren zijn de 12 inch fietsen beschikbaar?

De 12 inch fietsen zijn in allerlei kleuren beschikbaar: 14+ kleuren! Vink de gewenste basiskleur aan in het filtermenu en je vindt alle fietsen met deze kleur. Vaak gecombineerd met een andere vrolijke kleur of met bijvoorbeeld een superleuk Disneythema.