Sorteren op:

Mat zwarte kinderfietsen 16 inch: tot 40% korting!

Mat zwarte kinderfietsen 16 inch beschikken over een kindvriendelijk ontwerp. Dat is belangrijk, want kinderen hebben Lees door

Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten in totaal

Filteren
per pagina
een beperkter gezichtsveld dan volwassenen. Er is dan ook sprake een meer beperktere kijkhoek. De 16 inch kinderfietsen mat zwart in ons aanbod zijn met een kindvriendelijk ontwerp uitgevoerd. Dat betekent dat uw meer rechtop op de 16 inch kinderfiets mat zwart kan zitten om zo een breder gezichtsveld te hebben.

De kinderfietsen 16 inch mat zwart zijn voor de leeftijdsklasse van 4 tot 6 jaar geschikt. Op vierjarige leeftijd kunnen nog niet alle kinderen zelfstandig zonder zijwieltjes fietsen. Als uw kind nog niet zelfstandig kan fietsen, wordt aangeraden om voor een kinderfiets 16 inch mat zwart met zijwieltjes te kiezen. Op die manier kan het fietsen op een comfortabele manier worden aangeleerd en krijgt u kind zelfvertrouwen op de fiets.

16 inch kinderfiets mat zwart met gratis verzending geleverd

Het is bij de keuze voor een mat zwarte kinderfiets 16 inch belangrijk dat u van de mogelijkheden van uw kind uitgaat. Het is bijvoorbeeld niet aan te raden om een 16 inch kinderfiets mat zwart op de groei te kopen. Dat ondermijnt het zelfvertrouwen van het kind doordat er minder controle kan worden uitgeoefend. Bekijk daarom de tabel met wielmaten om na te gaan of de 16 inch kinderfietsen mat zwart qua lengte en kledingmaat geschikt zijn voor uw kind.

> Bekijk het gehele aanbod kinderfietsen 16 inch

Vandaag voor 13u besteld = morgen in huis

Als u uit het aanbod met kinderfietsen 16 inch mat zwart keuze heeft gemaakt, kan de bestelling direct gedaan worden. Als dat voor 13.00 uur gedaan wordt, zorgen wij ervoor dat de kinderfiets 16 inch mat zwart de volgende dag bij u aan de deur geleverd wordt. Hier worden geen verzendkosten voor gerekend, want de verzending is altijd gratis voor het gehele assortiment dat wij aanbieden.

> Bekijk alle goedkope kinderfietsen

Wat houdt 16 inch in voor een kinderfiets?

Inch wordt gebruikt om de juiste grote van de fiets te bepalen. 16 inch is geschikt voor kinderen rond de 105 cm. Over het algemeen hebben kinderen van 4 -6 jaar een kinderfiets van 16 inch.

In hoeveel kleuren zijn 16 inch kinderfietsen beschikbaar?

In meer dan 11+ kleuren! Vink de gewenste kleur aan in het filtermenu. Vaak kun je ook nog kiezen voor leuke prints op de kinderfiets.

Welke merken 16 inch kinderfietsen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen verschillende merken in de maat 16 inch, waarvan Popal, Volare en Altec de bekendste merken zijn. In allerlei kleuren en thema's beschikbaar.