Sorteren op:

Mat zwarte kinderfiets 22 inch met versnellingen: tot 40% korting

Mat zwarte kinderfietsen 22 inch met versnellingen bieden de mogelijkheid om te schakelen tussen de versnellingen. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Dat is ideaal voor het dagelijkse fietsgemak dat uw kind kan ondervinden met het fietsen op een 22 inch kinderfiets mat zwart met versnellingen. De trapweerstand kan namelijk op de 22 inch kinderfietsen mat zwart met versnellingen van licht naar zwaarder en andersom worden ingesteld.

Het is niet altijd nodig om voor een kinderfiets 22 inch mat zwart met versnellingen te kiezen, maar in bepaalde situaties kan het uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als uw kind graag en veel fietst, maar bijvoorbeeld ook op de fiets naar school gaat, de sportvereniging bezoekt en in de vrije tijd op de kinderfiets 22 inch mat zwart met versnellingen fietst. Er wordt nu eenmaal in optimaal fietsgemak voorzien door de aanwezigheid van de versnellingen.

22 inch kinderfietsen mat zwart met versnellingen: gratis verzending

Het is mogelijk als u de mat zwarte kinderfiets 22 inch met versnellingen vandaag voor 13.00 uur bestelt u de bestelling morgen al geleverd krijgt. Dat gebeurt dan met gratis verzending, want wij brengen voor geen enkel artikel en zeker ook niet voor het bezorgen van 22 inch kinderfietsen mat zwart met versnellingen verzendkosten in rekening. Dat is dan ook een extra voordeel waar u van profiteert bij de aanschaf van een 22 inch kinderfiets mat zwart met versnellingen.

> Bekijk alle kinderfietsen 22 inch!

Zet de fiets goed op slot!

Als u de kind vaak gebruikmaakt van de kinderfiets 22 inch mat zwart met versnellingen en de fiets parkeert op diefstalgevoelige locaties wordt aangeraden om een extra fietsslot aan te schaffen. Een ringslot biedt dan vaak net niet afdoende bescherming tegen diefstal. Naast dat u een keuze kunt maken uit het aanbod met kinderfietsen 22 inch mat zwart versnellingen bieden wij u graag de gelegenheid een stevig fietsslot aan te schaffen.

> Bekijk alle goedkope kinderfietsen!