Sorteren op:

De mat zwarte meisjesfietsen 20 inch in het aanbod van Fietsenopfietsen.nl zijn van de beste kwaliteit. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten in totaal

Filteren
per pagina
Dat komt doordat wij uitsluitend 20 inch meisjesfietsen mat zwart van topmerken in het assortiment opnemen. Dat een uitstekende kwaliteit niet altijd hoeft te betekenen dat u de hoofdprijs moet betalen, kunt u direct zien aan de voordelige prijs van een 20 inch meisjesfiets mat zwart.

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is bij de meisjesfietsen 20 inch mat zwart zelfs perfect te noemen. De beste kwaliteit garandeert overigens ook dat uw dochter meerdere jaren van alle comfort en gemak van een meisjesfiets 20 inch mat zwart kan profiteren. Mocht er in de jaren sprake zijn van een groeispurt dan hoeft u alleen het zadel en het stuur maar even in hoogte te verstellen.

Meisjesfiets 20 inch mat zwart voor meisjes van 6 tot 8 jaar

Een mat zwarte meisjesfiets 20 inch is geschikt voor meisjes in de leeftijdsklasse vanaf ongeveer 6 jaar en tot ongeveer 8 jaar. Aangezien uw dochter er zeker meerdere jaren op kan fietsen, is het aan te raden om uw dochter in het maken van een keuze voor een van de 20 inch meisjesfietsen mat zwart te betrekken. De kans dat uw dochter tevreden is met de aankoop van een 20 inch meisjesfiets mat zwart is natuurlijk groter als zij mee mag beslissen.

> Liever een andere meisjesfiets?

Geen verzendkosten

Er komen bij uw bestelling van een van de meisjesfietsen 20 inch mat zwart geen bezorgkosten bij. De meisjesfiets 20 inch mat zwart van uw keuze wordt namelijk aan huis bezorgd met gratis verzending. Het is daarnaast mogelijk om bij de bestelling te besluiten om de fiets pas na ontvangst te betalen. Dat is optioneel, maar u kunt uiteraard ook direct de rekening bij de bestelling voldoen.

> Bekijk alle 20 inch meisjesfietsen

Voor welke leeftijd is de 20 inch fiets geschikt?

20 inch fietsen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. Maar kijk vooral naar de lengte. Het ene kind is het andere kind niet. Is jouw kind rond de 115 cm, dan is een 20 inch fiets zeker geschikt.

In welke kleuren zijn de 20 inch meisjesfietsen leverbaar?

In 10+ kleuren. Kies een mooie kleur uit in het filtermenu. Kies je bijvoorbeeld groen, dan verschijnen alle tinten groen op je beeldscherm: Pistache groen, ocean green en normaal groen.

Zijn de 20 inch meisjesfietsen veilig?

Absoluut! De 20 inch meisjesfietsen zijn heel veilig dankzij de reflectoren, goedwerkende remmen en het sterke frame. Daarnaast hebben de fietsen duidelijke LED verlichting. De gesloten kettingkast zorgt ervoor dat er geen nare schaafwonden ontstaan.